Fitness Branimir

Fitness Branimir

Želite li saznati više informacija o Fitness Branimiru?

Molimo Vas ostavite Vaš broj telefona i naš djelatnik će Vas nazvati i objasniti sve informacije.


  UNIQUE DESIGN CONCEPT GYM

  Nakon OrlandoFit Green Gold Gyma, otvorenog početkom 2016 godine u krugu, danas, najveće poslovne zone Zagreba, kojim su pomaknute granice poimanja suvremenog fitnessa i ljestvica kvalitete usluge podignuta na najvišu razinu, OrlandoFit Fitness Branimir sve navedeno dovodi na još jednu stepenicu više….

  Lokacijski, novo adaptirani Branimir Centar s Canopy by Hilton Zagreb City Hotelom, već je otkrio svoje novo lice i privukao urbanu publiku, koja je prepoznala stil uređenja novog hotela kao cool mjesta za kavu, druženje, brunch… S dolaskom i otvaranjem OrlandoFit fitness centra, koji stilski i funkcionalno prati upravo taj privlačni urbani vintage industrial dizajn, cijeli kompleks, uz sve nove food & beverage lokale, kino, casino i igraonicu postaje vrlo popularno “must mingling” mjesto u samom centru grada.

  Treći u nizu OrlandoFit, zatvara ono što smo nazvali CITY TRIANGLE – zamišljeni trokut čiji vrhovi i stranice obuhvaćaju zonu od Mihaljevca i dalje na sjeveru, do Heinzelove na istoku, Zapadnog kolodvora na zapadu i Vukovarske na jugu, užeg i šireg gradskog središta. Drugim rječima, osigurali smo zdravlje samom centru Zagreba!

  Dizajnerski, OrlandoFit Fitness Branimir, u svakom elementu, zoni i dijelu spaja drugačije ali sljubljive smjerove: industrial – high tech, vintage – modern, cold – warm, black&white – colorful… dio dizajna i projektnih rješenja uređenja, osobito ulaznog prostora i prijema članova, fitness bara i prostora za opuštanje potpisuje BRIGADA.HR ekipa… Rezultati osmišljenog?

  Jedinstveno. Drugačije. Impresivno..

  Organizacijski, cijeli prostor fitnessa je veliki, gotovo 1500 m2 otvoreni prostor čijim centrom dominira custom made boxing ring, okružen vintage kožnim boks vrećama, velikim višemetarskim švedskim ljestvama i lounge hub prostorom za okrijepu, sastanak ili druženje s ekipom… i nešto potpuno drugačije, neočekivano i provokativno: gotovo 40 m2 staklenog piktogramskog stropa (gledano iz fitnessa), odnosno staklenog poda koji svim prolaznicima Branimir centra daje priliku da “škicnu” u fitness dok istovremeno po njemu hodaju Uz navedeni centralni dio oblikovana je CARDIO zona s više od 30 traka za trčanje, eliptičkih trenažera, bicikl ergometara, veslačkih ergometara, spinning/indoor cycling bicikala, funkcionalnih cardio trenažera poput samohodnih zaobljenih traka za hodanje i trčanje, kondicijskih trenažera i slično (Intenza, Matrix, Octane, Assault, NOHrD..). U OrlandoFit fitness centrima nema čekanja u redu za cardio treningom :)…

  U nastavku otvorenog dijela fitnessa paralelno su oblikovane 4 trenažne zone:

  • light plate loaded – cjelina sa slobodnim utezima, olimpijskim bench klupama, trenažnim klupama i kondicijskim funkcionalnim cardio trenažerima (često vezanim uz cross fit trening) poput Concept 2 veslačkih ergometara, ski ergometara, push&pull samohodnih traka za “sled” trening, zračnih AIRBIKE bicikala, crossmax uređaja (Matrix, Octane, Assault, Concept…). Istu presjeca “sled track”, za guranje “saonica i nošenje Yoke konstrukcija…
  • heavy plate loaded – cjelina s RACK-ovima, jednoručnim utezima, plate loaded trenažerima,Smith mašinama i rekvizitima za trening “ozbiljnih cura i dečki”. Tzv. heavy duty power zona. Don’t step in if you can’t lift!
  • sredina je rezervirana za profesionalnu liniju najviše kvalitete izotoničkih trenažera, s unilateralnim, nezavisnim pokretom te višejediničnih trenažera poput Dual Adjustable Pulley-a i 4 stack stationa (Matrix)
  • u konačnici, gotovo 100 m2 čini profesionalno oblikovana cross fit zona, sa nebrojenom količinom bumpera, takmičarskih girji, battle rope užadi, medicinki, slam ballova, olimpijskih šipki, pliometrijskih kutija, užadi za penjanje..

  S dvostrukim ulazom i za fitness vrlo neobičnim industrijskim roll on vratima, u produžetku središnjeg dijela smještena je višenamjenska dvorana za različite grupne fitness programe svih modaliteta i sadržaja: klasičnih aerobik programa, funkcionalnih treninga, TRX i fitness boxinga…

  I na kraju, NOHrD dvorana za “dizajnerski” trening, opuštanje, istezanje, balans, semi private grupe…

   

  Svlačionice su velike i prostrane. S preko 200 garderobnih ormarića s elektronskim digitalnim bravicama, tailor made klupama od punog hrastovog drva, finskim saunama napravljenim od biranog drveta lipe i opremljenih najsuvremenijim pećima i automatikom, 10 toaleta, 10 tuševa i beauty table kornerima, vrijeme prije i poslije treninga ugodno je u svakom pogledu.

  Cjelokupni prostor fitnessa zonski je definiran i različitim podnim oblogama, pa tako cross fit područje ima profesionalne 2 cm debljine gumene ploče koje “trpe” najveća opterećenja. Zone slobodnih utega pokriva fine grain gumena obloga u roli debljine do 1 cm, a središnjim dijelom dominira profesionalni fitness hrastov laminatni pvc pod, koji daje svu potrebnu toplinu predmetnom prostoru.

  Industrijski “štih” prostora daju cementno betonski zidovi i otvoreni stropovi u pepper white nijansi, a “utopljavanje” je realizirano kroz IZNIMNE i jedinstvene, autorske ilustracije STINE PERSSON, brazilske umjetnice čije je radove otkrio i predložio BRIGADA.HR tim, a prava na korištenje istih otkupio OrlandoFit.

  Osoblje Fitness Branimira čine vrhunski obučeni profesionalni treneri i instruktori kao neizostavan segment usluge OrlandoFit fitness centara, što je već opće poznata informacija među korisnicima fitnessa u Zagrebu. S više od 50 profesionalaca OrlandoFit trenutno predstavlja najveći fitness pogon u regiji.Za razliku od ostalih OrlandoFit fitness centara, broj i količina klasičnih printanih vizuala je minimalan, a u dogovoru s poslovnim partnerima oblikovat će se novi i drugačiji modeli vizuala…

  Uz vrhunska software-ska rješenja i aplikacije, usluga je zaokružena u svojoj potpunosti jer se na jedinstveni način zadržava odnos i komunikacija s korisnikom. Isti je nenapadno i profesionalno informiran o svim aktivnostima, sadržajima i novitetama, uspostavlja brzu i konkretnu, jasnu komunikaciju s OrlandoFit fitness osobljem, te ostvaruje dodatne loyalne beneficije…

  OrlandoFit Fitness Branimir osvaja i najzahtjevniju publiku. Dizajn, arhitektura, stilski, ali funkcionano iznimno oblikovan prostor podigao je ljestvicu poimanja fitnessa vrlo visoko i unio još veću diferencijaciju i raskorak između OrlandoFit fitness cenatra i klasičnih gymova, teretana i klubova. Već ranije postavljeni iznimno visoki kriteriji kvalitete usluge, s novim, trećim centrom u potpunosti su promjenili sliku grada i pretvorili ga u središe zdravijeg življenja. Pojmovi Experience for Money i Emotion for Money dobili su svoje pravo značenje, a OrlandoFit centri odane i vjerne korisnike i dugoročne poslovne partnere.

  Želite li saznati više informacija o Fitness Branimiru?

  Molimo Vas ostavite Vaš broj telefona i naš djelatnik će Vas nazvati i objasniti sve informacije.


   Fitness Kaptol

   Green Gold Gym

   Fitness Branimir

   RADNO VRIJEME
   ponedjeljak - petak 07.00 do 22.00
   Subota 08.30 - 20.30
   Nedjelja 15.30 - 20.30

   Radno vrijeme
   ponedjeljak - petak: 06.00 do 22.00
   subota: 08.30 do 20.30
   nedjelja: 15.30 do 20.30


   Radno vrijeme
   ponedjeljak - petak: 06.00 do 22.00
   subota: 08.30 do 20.30
   nedjelja: 15.30 do 20.30


   OPENING HOURS
   Monday - Friday 7.00 am - 10.00 pm
   Saturday 8.30 am - 8.30 pm
   Sunday 3.30 pm - 8:30 pm

   OPENING HOURS
   Monday - Friday 6.00 am - 10.00 pm
   subota: 8.30 am - 8.30 pm
   nedjelja: 3.30 pm - 8.30 pm

   OPENING HOURS
   Monday - Friday 6.00 am - 10.00 pm
   subota: 8.30 am - 8.30 pm
   nedjelja: 3.30 pm - 8.30 pm

   Fitness Kaptol
   recepcija@orlandofit.hr
   fitnesskaptol@orlandofit.hr
   +385 1 3861 890
   +385 99 3450 424

   Green Gold Gym
   recepcija@orlandofit.hr
   greengoldgym@orlandofit.hr
   +385 1 6465 200
   +385 99 3554 424

   Fitness Branimir
   recepcija@orlandofit.hr
   fitnessbranimir@orlandofit.hr
   +385 1 6250 005