Categories
News

U MJESECU DARIVANJA NEKA NAGLASAK BUDE NA ZDRAVLJU… JER ŠTO MOŽE BITI VAŽNIJE?

Ove godine svojim voljenima, dragim prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima darujete VELIKU DOZU ZDRAVLJA jer ZDRAVLJE JE IN! Darujte im poklon od kojeg će se osjećati bolje, poklon koji neće zauzimati mjesto u ormaru, a vi ćete izbjeći predblagdanske gužve među velikim masama ljudi…

DAROVNI VAUČER

Odaberite neke od naših usluga ili novčani iznos kojim ćete razveseliti drage osobe, a mi ćemo darivati Vas! Prilikom kupnje VAUČERA svi korisnici mjesečnih članarina ostvaruju popust od 10 % na svoju sljedeću uplatu članstva dok korisnike godišnjih članarine darujemo s dodatnih mjesec dana aktivnog članstva ili privatnim individualnim treningom.

Naša želja i naš zadatak je Vaše živote učiniti kvalitetnijim, zdravijim, boljim… i Vas i Vaše najdraže razveseliti tijekom nadolazećih blagdana!

S PRIJATELJIMA SU SVI IZAZOVI LAKŠI!

U hladnim danima koje nam donosi prosinac jedan od  boljih načina “ugrijavanja” je kvalitetno odrađen trening. Još kada se isti radi u društvu prijatelja, u najopremljenijim i najluksuznijim fitness  centrima u gradu, motivacija i rezultati nisu upitni.

Kako bi i tebi bilo lakše i ugodnije  trenirati, a pri tome na kraju godine i uštedjeti, dovedi novog člana i ostvari popust. Zapravo oboje ostvarite  popust, i to od 15 % na članarinu u sljedećem mjesecu!

Za detaljnije informacije vezane uz DAROVNE VAUČERE I POPUST NA AKCIJU “DOVEDI NOVOG ČLANA”, pošaljite upit na sales@orlandofit.hr ili se obratite našim djelatnicima u fitness centrima.