Dinamični, drugačiji, snažni, prepoznatljivi. Takvi smo bili. Takvi ostajemo. Takvi ćemo i dalje biti. Sve što činimo radimo sa strašću i pozitivnom energijom koje potkrepljuju stručnost i iskustvo, a cilj nam je uvijek isti: tjelovježbom promijeniti vaše živote na bolje, a ukazano povjerenje uvijek dodatno nagraditi! Biti lojalan!
2018. godina nam donosi nove izazove i nove poslovne odnose.  Bit će ih mnogo, bit će veliki i bit će posebni, a svaki će na svoj način donijeti brojne benefite svima koji nas prate.
OrlandoFit čarolija na samom startu godine ponosno predstavlja još jedne čarobnjake, naše nove partnere koji dolaze iz automobilskog svijeta: CARWIZ! Jedan od vodećih rent’a’cara u regiji koji osvaja kvalitetom, izborom automobila i profi uslugom… Veselimo se svakom zajedničkom kilometru koji će nas voditi u nove projekte!
 
Naravno, tu je i posebno iznenađenje za članove OrlandoFit fitness centara i partnere Orlando Fitness Grupe: UVIJEK DODATNIH 20% popusta na sve kratkoročne najmove i posebni uvjeti za dugoročni najam! Za realizaciju istih dovoljno će biti predočiti našu važeću člansku iskaznicu na uslužnoj lokaciji CARWIZ rent’a’cara! Može li bolje?

POSEBNA AKCIJA DO KRAJA SIJEČNJA 2018! Bez obzira spremate li se na novo iskustvo ili zabavni bijeg od svakodnevice CARWIZ rent a car i OrlandoFit vam daju fantastičnih 35% +20% popusta na veliki broj vozila za besprijekoran doživljaj na vašem putovanju!

Da biste ostvarili svoje putovanje rezervirajte i preuzmite vozilo do 31. siječnja 2018., do kada traje ova jedinstvena akcija!

CARWIZ rent’a’car & OrlandoFit! Avantura počinje!