Categories
Orlandov kutak

5 stvari na koje morate misliti prilikom odabira fitness centra

Nakon što ste osvijestili činjenicu da će se vaše ukupno psiho-fizičko stanje, prije ili kasnije, urušiti bez makar dva sata vježbanja tjedno, izaberite fitness centar po svojoj mjeri i krenite. Vjerujte nam, nećete požaliti. Kako biste donijeli najbolju odluku o tome koji Centar odabrati, donosimo pet stvari na koje morate misliti prilikom odabira:

  1. Vaše potrebe – prva stvar na koju morate misliti prilikom odabira fitness centra su vaše konkretne potrebe. Neki više vole raditi na sebi samostalno uz korištenje slobodnih utega, nekima je bitna mogućnost vježbanja s osobnim trenerom, a neki žele otplesati svoju tjelovježbu. Bitno je da pronađete onaj fitness centar koji vam nudi željeni oblik tjelovježbe. OrlandoFit centri nude sve suvremene oblike vježbanja kojih se možete dosjetiti: oni koji vole vježbati u grupi mogu birati između različitih grupnih treninga (TRX, Indoor cycling, Boxing, Les Mills treninzi…), za one koji preferiraju individualni rad tu su naši vrhunski treneri dok primjerice zaljubljenicima u klasično vježbanje nudimo sve što si mogu i ne mogu zamisliti (od traka za trčanje, različitih modela eliptičkih trenažera, veslačkih ergometara, preko funkcionalnih kaveza i plate-loaded trenažera do čitavog niza izotoničnih trenažera)
  2. Lokacija, lokacija, lokacija – kako biste unaprijed eliminirali mogućnost da zbog udaljenosti izbjegavate treninge, iznimno je važno da odaberete centar koji je uklopljen u vaše životno okruženje. Idealno bi bilo da se nalazi 10 do 15 minuta udaljenosti od vašeg doma ili radnog mjesta, bez obzira na oblik i vrstu transportnog sredstva… S tim na umu smo svoj najnoviji centar Green Gold Gym otvorili u srcu zagrebačke poslovne zone na Radničkoj cesti, gdje je od mnoštva tvrtki koje tu imaju sjedišta udaljen svega par minuta hoda. Uz to smo osigurali parking po posebnim beneficiranim uvjetima za naše članove. Posebna pogodnost članstva je i mogućnost neograničenog korištenja obje lokacije: one membership two locations, pa trening možete odraditi i “u prolazu”.
  3. Znanje i iskustvo trenera – prilikom odabira fitness centra obavezno provjerite njegovu ključnu referencu, a to je kvaliteta i stručnost trenerskog tima. Tim ljudima prepuštate brigu o svom zdravlju i trebate slušati njihove savjete, preporuke i sugestije, Dobro se raspitajte o trenerima jer pojavom “instant” edukacijskih centara na tržištu je jako puno “trenera”… Društvene mreže, komentari na forumima, te vaši poznanici mogu biti sjajan izvor informacija – konzultirajte se s njima. OrlandoFit posebno se ponosi sa činjenicom da je kompletan trenerski tim sastavljen od iskusnih stručnjaka sa diplomom kineziološkog fakulteta, koji se uz to stalno educiraju i svoje ekspertize nadopunjavaju novim znanjima. Malo koji fitness centar to za sebe može tvrditi.
  4. Kvaliteta opreme – fanovi klasičnog vježbanja koje svoju fizički spremu vole održavati na trenažerima, prilikom odabira fitness centra moraju provjeriti kakvom se opremom centar služi, je li ta oprema održavana, ide li ukorak sa suvremenim tehnološkim trendovima, te s koliko opreme Centar raspolaže kako ne bi morali satima čekati na red za spravu. OrlandoFit centri, a osobito kada govorimo o najnovijem Green Gold Gymu, bez pretjerivanja mogu ustvrditi da raspolažu najraznovrsnijom i tehnološki najnaprednijom opremom, koja će odgovoriti na prohtjeve i najzahtjevnijih vježbača. Također, partnerski odnos sa vrhunskim svjetskim proizvođačima OrlandoFit centrima jamči da su uvijek korak ispred sviju.
  5. Trošak + benefiti – posljednja, no ne i najmanje važna stvar o kojoj će ovisiti odluka o vašem fitness domu je cijena koju treba platiti kako bi se svim ponuđenim uslugama mogli nesmetano služiti, mogućnost upisivanja pauze, sloboda prestanka vježbanja, te dakako dodatni benefiti koje vam Centar može osigurati. OrlandoFit centri su oličenje fleksibilnosti, kada je riječ o plaćanju, a vrijedi napomenuti da su pored redovnih godišnjih akcija, tu i specijalni paketi za učenike i umirovljenike. Uz to, svojim članovima osiguravamo specifične benefite poput 20 posto popusta na kupnju Reebok opreme.  Jedini smo na tržištu osmislili i pokrenuli proizvod OSIGURANJA ČLANARINA kojim, bez dodatnih troškova, uključeno u cijenu, svaki naš član može bezbrižno i s povjerenjem napraviti uplatu članstva!

shutterstock_378026317_Pilates