Categories
News SLIDER

Besplatne konzultacije s OrlandoFit trenerima

Gubite se u moru informacija o vježbanju? Niste sigurni u svoj program treninga? Ne znate koliko serija, ponavljanja iili sa kojim opterećenjem raditi? Nema problema… jer od sad sve svoje nedoumice možete riješiti na besplatnim konzultacijama sa OrlandoFit stručnjacima.

Neovisno o tome jeste li član već duže vrijeme ili ste tek postali, konzultacije sa našim trenerima odličan su način za započeti vježbanje na pravilan način, ili dobiti dodatne informacije, smjernice i preporuke za trening. Zato će Vam jednom mjesečno na raspolaganju biti naši treneri, kojima možete postaviti bilo kakvo pitanje u vezi treninga.

Trener će Vam savjetovati potreban i preporučen broj treninga, te njihov intenzitet, kao i metode rada i načine oporavka nakon vježbanja, kako bi postigli svoje ciljeve i ostvarili željene rezultate. Isto tako će Vas savjetovati koja je idealna kombinacija fitness treninga sa našim grupnim programima.

Osobne konzultacije s trenerom su besplatne i dostupne u svim našim fitnessima: Fitness Kaptol, Fitness Branimir i Green Gold Gym.

Usluga se pruža aktivnim članovima OrlandoFit-a.

Prijavite se za savjetovanje s našim trenerima putem kontakt forme.

    Željeni centar:

    [recaptcha size:compact]