Categories
News

Besplatno vježbaj u OrlandoFit Fitnesu Kaptol!

Dok je grad pod “opsadom” sparine i visokih temperatura, treniraj na ugodnih 21°C u klimatiziranom i ventiliranom fitnessu i iskoristi slobodno vrijeme na najbolji mogući način. OrlandoFit Fitness Kaptol i Ordinacija.hr nagrađuju te neograničenim vježbanjem mjesec dana. Za ovo vrijedi igrati, zar ne? Ime dobitnika saznaj u ponedjeljak, 27. lipnja. Sretno!

U vrijeme kada drugi centri u ljetnim mjesecima zatvaraju svoja vrata i čekaju novu sezonu, OrlandoFit Fitness ti s 50 posto popusta širom otvara vrata. Za sve uplate od 20.06. do 31.08. u iznosu od 270 kuna ostvaruješ mogućnost neograničenog mjesečnog vježbanja na svim sadržajima i programima u ponudi centra.

OrlandoFit fitness Kaptol novootvoreni je fitness centar smješten u samom središtu grada. Svojim unutarnjim uređenjem  i vrhunskom Matrix opremom, raznolikom ponudom programa i usluga, te visokoobrazovanim kadrom koji čine diplomirani kineziolozi, osigurat će ti savršenstvo u vježbanju. Pritom se ne moraš misliti gdje ćeš ostaviti svoj automobil jer su ti osigurana dva sata besplatnog parkinga u garaži.

Na svojih 800 m2 i sa dvije drop-in dvorane za grupne programe vježbanja, te mjesečnim članarinama već od 270,00 kuna svakome pruža mogućnost da, uz savjete i pomoć trenera, pronađe najbolji sadržaj za sebe.

Za one koji vole vježbati u grupi tu su trenutno najpopularniji programi poput  Zumbe, Indoor cyclinga, TRX-a, Militarx drill-a, Strip fit-a, Salse, Pilatesa, Boxinga… a za one koji preferiraju individualni pristup postoji mogućnost dogovaranja privatnih treninga sa osobnim trenerom. Ljubiteljima klasičnog vježbanja u teretani na raspolaganju je preko 40 različitih trenažera kojima će sagorjeti sav stres i sve kalorije bez čekanja na red za spravu.

Osim cijelog niza različitih programa kojima ćete svoje tijelo dovesti u top formu OrlandoFit fitness Kaptol svim svojim članovima osigurava i druge pogodnosti, popust na robu i opremu u Reebook-ovom dućanu u Arena centru, te na Multipower proizvode.

Posebne uvjete, rasporede i opise sadržaja potražite na web stranici www.fitnesskaptol.hr ili putem e-maila: fitness@orlandofit.hr i fitnesskaptol@orlandofit.hr

Pitanje se nalazi na stranicama Ordinacija.hr!