Categories
News

&BODY by Andrea Solomun

Andrea Solomun… Nekada balerina, kasnije koreografkinja, fokus u svojim 30-ima usmjerila je sa kreativnog, estetskog, tjelesnog i arhitektonskog na biomehaniku i performans tijela s ciljem optimizacije vlastitog i tuđeg generalnog zdravlja, kako bi potaknula ljude da poduzmu napore usmjerene na stvaranje upravo njihovog OPTIMALNOG TIJELA.

Što je &BODY?

  • 12-tjedni e-program osmišljen da vam pomogne trajno promijeniti navike i poboljšati snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost.
  • Izgradite oblikovano, snažno i optimalno tijelo i um.
  • Poboljšajte kvalitetu svog života i ostvarite dugovječnost.
  • Dodajte godine životu i ŽIVOT GODINAMA ispred vas.
  • Želite stvarne i trajne rezultate?
  • Osjećate da je vrijeme da život ispunite novim i zdravijim navikama?
  • Želite poboljšati kvalitetu vašeg života?

Pridružite se &BODY programu i pristupite videima za sve razine, kratkim i jednostavnim e-knjigama koje nude ključne odgovore, podršci i savjetima u zajednici onih koji dijele vaše probleme, ciljeve i želje. &BODY – vaš one stop shop za tjelovježbu, wellbeing i dugovječnost.

Ako ste spremni i želite napraviti promjene uz stvarnu podršku i razumijevanje teškoća s kojima se suočavate – upišite ovaj e-program i započnite danas.

Svi Vi koji volite vježbati u gym-u uz vodstvo, a niste tip za grupne programe i osobne treninge, mišljenja smo da je ovo odlična varijanta za Vas.

Više o samom programu možete provjeriti na linku: https://andreasolomun.com

Dodatna pogodnost, s obzirom na suradnju koju imamo sa Andreom Solomun, je to da kao naš aktivni član imate 10% popusta na &BODY program.

Za više informacija pošaljite mail na marketing@orlandofit.hr ili nazovite na 099/ 4978 410