Categories
News

Body fit konvencija 21.i 22. svibnja 2011., MARIBOR, SLOVENIJA

9. BodyFit konvencija održana u Mariboru 21. i 22. svibnja još jednom je svim ljubiteljima sporta i rekreacije pružila najnovije trendove iz svijeta fitnessa, body buildinga, pilatesa  i aerobika.

Galeriju slika pogledajte ovdje!

Svi posjetitelji imali su priliku vježbati uz poznate prezentere iz Austrije, Italije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i sudjelovati na njihovim radionicama, te na taj način prikupiti nova saznanja koja će primjenjivati u svom daljnjem radu.

Orlando Lopac, CEO Orlando Fitness Grupe,  predstavio se sa programom Funkcionalni trening Pilatesa kojim je sve sudionike upoznao sa vlastitim tijelom u svoj njegovoj snazi i kvaliteti i strogo definiranoj tehnici Pilatesa dao slobodu izražavanja kroz funkcionalni pokret… Na taj način svim sudionicima je otkrio neograničene mogučnosti različitih načina vježbanja koje Pilates pruža.

Glavni cilj ovakvih konvencija i njihovih organizatora je podići razinu svijesti i kvalitete zdravog načina življenja u južnoj Europi i ovo je sigurno jedan čvrsti korak naprijed u tom smjeru.

Tim smjerom ide i Hrvatska u kojoj će se 30.09., 01. i 02.10.11. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu peti put za redom u organizaciji Orlando fitness grupe održati Fitness, aerobic & Pilates konvencija objedinjena pod nazivom SKOK i svim posjetiteljima ponuditi najnovije svjetske trendove koje će predstaviti poznati svjetskih prezenteri poput:

Nekane de Blas (Spain)
Luciano Mottola (Italy)
Steve Boedt (Belgium)
David Van de Velde (Belgium)
Christiane Reiter (Germany)
George Xiros (Greek)
Jessica Exposito (Spain)
Jennifer Dahl (Canada)
Katharina Sobotka (Germany)
Marko Geršak (Slovenia)
Sergej M. Ostojić (Serbia)
Asim Bradić (Bosnia & Herzegowina)
Nina Stojadinović (Serbia)
Tatjana i James Tomazin (Slovenia)

i još mnogi drugi…

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledti na ovdje, a sve detaljne informacije o ovogodišnjem SKOK-u uskoro!