Categories
News Orlandov kutak SLIDER

Budimo veseli, vedri i zdravi!

Poštovani članovi, korisnici, vježbači… dragi prijatelji,

prije svega se nadam da se uspješno nosite sa svim trenutnim životnim i poslovnim situacijama i svim “daćama i nedaćama” koje nam donose ovi virusni valovi… prvi, drugi, treći, četvrti, tko ih više broji?

Osobno, ja sebi dajem pandemijsku jedinicu. I to ne bilo kakvu. Dajem si jedinicu iz pravopisa na satu matematike. Zapravo dajem si još jednu, iz operacije množenja na satu književnosti… Nelogično? Vjerojatno, ali ništa manje  od mog trenutnog razumijevanja svakodnevnice. No tako je kako je, budem po potrebi išao na dopunsku… A dok “ne prođem” ostajem pri tome da je, bez obzira jeste li znatiželjni, sarkastični, educirani, ironični, pametni, iskusni, sveznalica, antivakser, zbunjeni ili jednostavno pomalo izgubljeni, činjenica kako prije svega trebamo u cijeloj ovoj situaciji biti LJUDI, prijatelji, osobe od razumijevanja i prihvaćanja različitih stavova i mišljenja. Želim vjerovati da ćemo svi skupa pronaći mudrost i svaki naredni dan živjeti punim plućima, nasmijani, veseli, vedri  i zdravi!

Voditi posao fitnessa u ovim, za nas vrlo specifičnim uvjetima uistinu je jedno drugačije iskustvo, niti malo jednostavno, i nadam se da prepoznajete i osjetite naš trud, želju, dodatna nematerijalna i materijalna ulaganja u sve segmente usluge koju pružamo, kako bi vam boravak u našim fitnessima bio ugodan, svrsishodan, ispunjen i siguran. Pozivam vas da nam i Vi pomognete povećanjem svoje osobne svijesti i kulture ponašanja, kvalitetnijim higijenskim navikama i brigom o prostorima koje zajednički dijelimo. Zahvaljujem Vam se unaprijed i unazad na Vašem uloženom trudu…

Orlando Lopac, idejni začetnik OrlandoFit koncepta