Categories
News

CITROËN & ARSENAL POTPISALI NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR

Citroën je potpisao novi trogodišnji ugovor s nogometnim klubom Arsenal. Novi ugovor znači da će Citroën nastaviti svoju ulogu kao službeni automobilski partner kluba te dodatno ojačati uspješnu suradnju koja je započela 2008. godine.

Kao dio ovog ugovora, Citroën će osigurati vozila za trenere i zaposlenike nogometnog kluba Arsenal, koji će biti u mogućnosti birati između nagrađivanih monovoluvena, novog C4 Picasso i Grand C4 Picasso i DS vozila. Novi C1 i C4 Cactus, koji će uskoro biti lansirani, bit će na raspolaganju klubu u dogledno vrijeme.

Linda Jackson, generalna direktorica Citroën Velika Britanija, komentirala je: “Citroën i Arsenal uživaju u pozitivnom i uspješnom partnerstvu od 2008. godine. Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo. Ovo je jako uzbudljivo vrijeme za marku Citroën i veselimo se što ćemo podijeliti  naša razmišljanja i uzbuđenja s Arsenalom i vjernim klupskim obožavateljima.

Vinai Venkatesham, direktor prodaje i marketinga nogometnog kluba Arsenal, dodao je: “Citroën nastavlja donositi veliki entuzijazam našem partnerstvu, uživali smo u iznimno uspješnom partnerstvu od 2008. Zadovoljni smo što ćemo produžiti i ojačati naše partnerstvo s markom Citroën koje će trajati barem do 2017. Radujemo se bliskoj suradnji s njima u razvoju novih ideja i projekata usmjerenih na fanove Arsenala kao i na širu nogometnu zajednicu.