Categories
News

CITROËN DS5 HIBRID & DIZEL

Izuzetna linija, jedinstveno i skulpturalno djelo, rijetko viđena elegancija… Citroën DS5 sa svojim neusporedivim, inovativnim stilom, razbija pravila tradicionalnih automobila. Od prvog pogleda, njegova fluidna I aerodinamična silueta, poziva Vas da krenete na hrabru i osebujnu vožnju…

citroen-ds5-HibridDizel

U Citroën DS5 osjećate se kao da ste u zrakoplovu, u jedinstvenoj kabini, poput cockpita, s head-up displejom u boji i povišenom centralnom središnjom konzolom s komandama na stropu kabine. Svakom detalju posvećena je puna pažnja kako biste Vi uronili u svijet profinjenosti. A za nenadmašan užitak u vožnji, Citroën DS5, nasljednik duge tradicije, opremljen je detaljima s autentičnim i kvalitetnim materijalima poput kože Club (vrhunske glatke kože) i aluminija na ukrasnim elementima. Sa svojom Hybrid4 tehnologijom, Citroën DS5 kombinira visoke performanse i brigu za okoliš (99 g/km CO2, 200 KS, pogon na sva 4 kotača, električni pogon za vožnju u gradovima, funkcija boost pri ubrzanju).
Sa Citroën DS5, otkrit ćete novi opušteni i osnaženi osjećaj vožnje. Više informacija na službenim stranicama Citroena Hrvatska!