Categories
News

Dance & Workout

Predstavljamo & izazivamo Vas na

Dance & Workout

To je program u kojem ćete jednostavno uživat u plesu, a pritom i vježbati!

Rezervirajte svoj termin na vrijeme putem maila recepcija@orlandofit.hr ili na broj telefona 01/486-0805

Dance & Workout

To je program u kojem ćete jednostavno uživat u plesu, a pritom i vježbati. Za početak nije potrebno plesno predznanje jer je pristup instruktora takav da će Vas potaknuti da vrlo brzo svladate i one malo teže elemente.

Koji ples je u pitanju?

Sat se bazira prvenstveno na street style plesovima, energični su i vrlo zabavni. Temelj sata je ritmika hiphopa i pokret koji instruktor voli nazvati “bounce”, a to je ništa više nego praćenje ritma kroz jednostavni pokret u tijelu.

Nemojte da Vas uplaši riječ hiphop, jer je sat takav da ćete sve osnovne pokrete brzo uloviti i vrlo brzo htjeti krenuti na one malo kompliciranije pokrete.

Osim hiphopa, koriste se house i popping elementi, u prvom redu kroz skokiće i izlolacije dijelova tijela. Na kraju sata od naučenih elemenata slaže se jednostavna koreografija kojoj je cilj dobro se zabaviti i još više uznojiti.
Na kraju sata radi se stretching cijelog tijela i relaksacija.

Sat je namijenjen svim dobnim uzrastima. Nebitno jeste li u srednjoj školi ili ste baš oduvijek htjeli probati neki oblik plesa, ali niste uspjeli…imate priliku. Iskoristite je!

Dođite i plešite s nama!