Categories
News

Dva čarobnjaka zajedno! CARWIZ & OrlandoFit! Neka avantura započne!

Godinu dana od sada poželjet ćete da ste započeli danas!

  1. godina nam donosi nam nove izazove i nove poslovne suradnje.

Bit će ih mnogo, bit će velike i bit će posebne, a svaka će na svoj način donijeti brojne benefite svim našim sadašnjim i budućim klijentima.

CARWIZ rent a car na samom početku godine ponosno predstavlja svog novog partnera koji dolaze iz fitness svijeta – OrlandoFit. OrlandoFit, odnosno OrlandoFitness Grupa brend je koji stoji iza najmodernijeg i najvećeg fitness centra u Zagrebu, ali i u regiji: Green Gold Gym-a, te jedinstveno koncipiranog i u formi «living room-a» oblikovanog Fitness Kaptola.

Iako smo svjesni važnosti aktivnoga načina života i svih prednosti koje tjelesna aktivnost donosi našem psihičkom i tjelesnom zdravlju, veliki dio nas ipak koristi brojna opravdanja kao izgovor za neaktivnost. Možda je došlo vrijeme odbacivanja svih izgovora i trenutak da učinimo više za sebe, svoje zdravlje i naposljetku i izgled.

S našim novim stručnim partnerom, Orlando Fitness Grupom, dogovorili smo posebne uvjete i beneficije za sve sadašnje i buduće klijente CARWIZ rent a cara! Za sve dane kratkoročnog najma OrlandoFit vam osigurava gratis treninge u svojim fitness centrima, a za svaki mjesec dugoročnog najma OrlandoFit osigurava 25% popusta na mjesečnu članarinu.

Za realizaciju istih dovoljno će biti predočiti vašu osobnu iskaznicu  i važeći dokument o najmu vozila na uslužnim lokacijama OrlandoFit fitness centra (GREEN GOLD GYM – Radnička cesta52 ili FITNESS KAPTOL – Nova ves 17).

Posjetite web stranicu www.orlandofithr i saznajte više o sadržajima, programima, rasporedima i radnom vremenu fitnessa. Može li bolje?

Stoga, kolegicu i kolegu „za ruku“ i krenite u novu dimenziju korporativnog i osobnog zdravlja! Ne čekajte „ponedjeljak“ da biste započeli s promjenama, nego se odmah odlučite, organizirajte, dogovorite s kolegama i uputite na tjelovježbu…

CARWIZ rent’a’car & OrlandoFit!

Avantura počinje! Veselimo se svakom zajedničkom kilometru koji će nas voditi u nove projekte!

 
Naravno, tu je i posebno iznenađenje za članove OrlandoFit fitness centara i partnere Orlando Fitness Grupe: UVIJEK DODATNIH 20% popusta na sve kratkoročne najmove i posebni uvjeti za dugoročni najam! Za realizaciju istih dovoljno će biti predočiti našu važeću člansku iskaznicu na uslužnoj lokaciji CARWIZ rent’a’cara! Može li bolje?

POSEBNA AKCIJA DO KRAJA SIJEČNJA 2018! Bez obzira spremate li se na novo iskustvo ili zabavni bijeg od svakodnevice CARWIZ rent a car i OrlandoFit vam daju fantastičnih 35% +20% popusta na veliki broj vozila za besprijekoran doživljaj na vašem putovanju!

Da biste ostvarili svoje putovanje rezervirajte i preuzmite vozilo do 31. siječnja 2018., do kada traje ova jedinstvena akcija!

CARWIZ rent’a’car & OrlandoFit! Avantura počinje!