Categories
News SLIDER

ECO COMFORT – ekologija i sigurnost

Uz sve što smo do sada činili i činimo, najavljujemo i jednu zanimljivu EKOLOŠKI osviještenu novost u OrlandoFit fitness centrima: krećemo s malim pilot projektom putem kojeg ujedno podižemo razinu Vaše zdravstvene sigurnosti i konkretno djelujemo na zaštitu prirode uvođenjem ECO COMFORT ručnika za “jednokratnu upotrebu – višestruko korištenje”

Ručnici Eco Comfort izrađeni su od inovativnih prirodnih i umjetnih vlakana biljnog podrijetla i u potpunosti su biorazgradivi. Izabrani materijali su 100% europskog porijetla, od faze projektiranja, izbora, testiranja do same izrade u Hrvatskoj.

Proizvod je u potpunosti siguran jer je ANTIALERGIJSKI i PROTUBAKERIJSKI, a istovremeno vrlo mekan, bez mirisa, ugodan na dodir i izdržljivi. Posebna tekstura povećava njihovu moć upijanja te istovremeno pospješuje sušenje, te se svaki ručnik može koristiti do 5 dana korištenja BEZ PRANJA, dovoljno ih je samo prirodno posušIti (ne u sušilici).

ECO COMFORT set ručnika bit će dostupan za kupnju na recepcijama fitness centara po cijeni od 25,00 kn, a sastoji se od jednog manjeg ručnika, dimenzija 40×100 cm (preporuka za korištenje u samom fitnessu tijekom treninga), te jednog većeg ručnika, dimenzija 60×150 cm (preporuka za brisanje nakon tuširanja i tijekom boravka u saunama).

Ukoliko budete zadovoljni s proizvodom, proširit ćemo ponudu na ECO COMFORT ogrtače (za saunu) i uvesti cijelu liniju proizvoda kao standard naše usluge.

Dodatne informacije o samom proizvodu možete dobiti od našeg osoblja na recepciji, koordinatora fitnessa, trenera i instruktora