Categories
News

Europski tjedan sporta – #BeActive

Europski tjedan sporta nova je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

Orlando Fitness Grupa (OrlandoFit.hr) prepoznata je kao brand koji ispunjava sve europske standarde fitness industrije te je kao stručni partner uključena u realizaciju projekta. Svojim iskustvom i entuzijazmom u svakodnevnom radu OrlandoFit na pozitivan način djeluje na svijest naših sugrađana o važnosti bavljenja sportom i tjelovježbom uopće… s tim zadatkom će djelovati i na tjednu sporta…

Glavni događaj cijelog projekta se održava u subotu 23.09 na Jarunu, gdje će biti predstavljeni različiti programi vježbanja. Izdvajamo Street Workout i Outdoor functional zonu upravo Orlando Fitness Grupe, a biti će mjesta i za sve one koji ipak žele odraditi nešto manje intenzivan trening. S početkom u 11h očekuje Vas Ivona Čutoraš, OrlandoFit trenerica s programom Fun Body Tone koji je kombinacija vježbi za jačanje i oblikovanje cijeloga tijela uz dodatak najučinkovitijih funkcionalnih vježbi (bez uporabe rekvizita, isključivo na temelju vlastite težine).

Posjetitelje OrlandoFit zone vježbanja očekuju brojna iznenađenja i nagrade. Dobre zabave neće nedostajati, vidimo se 🙂