Categories
News SLIDER

Fit For Skiing Challenge

Ove godine osvojite skijaške padine puni samopouzdanja! S velikim oduševljenjem vam predstavljamo naš potpuno novi fitness program, “Fit For Skiing Challenge”, u suradnji Orlandofita i Ski kluba Zagreb. Program je pažljivo oblikovan kako biste se potpuno i pravovremeno pripremili za sve skijaške avanture koje su pred vama ove zime.

Pregled programa:

Početak: 23.09.

Trajanje: 13 tjedana

Učestalost: Jednom tjedno

Lokacija: Orlandofit Kaptol

Vrijeme: Subota, 10:00 – 11:00 h

Zašto se pridružiti izazovu pripreme za skijanje?

Bez obzira jeste li iskusni skijaši ili tek prvi put stajete na skije, naš sveobuhvatni program osigurava adekvatnu i pravovremenu pripremu za skijašku sezonu. Prevenirajte ozljede i izgradite fizičku spremu koja će biti temelj u usvajanju novih skijaških znanja.

Program je osmišljen fokusirajući se na:

  • Kondiciju: Pripremite svoje tijelo za skijanje kroz specijalizirane vježbe i treninge usmjerene na ključne mišićne skupine.
  • Tehniku: Dobijte savjete od licenciranih učitelja skijanja kako biste usavršili fizičku spremu i poboljšali svoju ukupnu izvedbu na stazi.
  • Konzultacije: Naši kvalificirani kineziolozi pružit će vam personalizirane savjete i podršku kako bi se adresirale vaše individualne potrebe i ciljevi u pripremama.

Detalji programa:

Svaki tjedni trening održavat će se u Orlandofit centrima subotom od 10-11h ujutro. Tijekom ovih treninga, uključivat ćete se u dinamične kondicijske vježbe, osiguravajući da vaše tijelo bude snažno, uravnoteženo i spremno za zahtjeve skijanja. Osim toga, imat ćete priliku konzultirati se s certificiranim instruktorima skijanja i kineziolozima, koji će vam pružiti uvide i smjernice kako biste optimizirali svoj trening.

Kako se pridružiti:

Sudjelovanje u Fit For Skiing Challenge-u je jednostavno! Lako i brzo se prijavite putem obrasca:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoju skijašku izvedbu i maksimalno iskoristite nadolazeću skijašku sezonu! Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, jer mjesta su ograničena kako bi se osigurala personalizirana pažnja i kvalitetna poduka.

Budite u formi i osvojite planine!