Categories
News

Fit to Pump – najnaprednija Reebok inovacija na sportskim terenima

reebok

Reebok ZPump Fusion 2.5 idealna je tenisica koja udovoljava svim sportskim izazovima

Reebok kao globalni fitness brend uvijek je u potrazi za najnovijim i inovativnim tehnologijama. Revolucionarna nova generacija Reebok tenisica

ZPump Fusion 2.5, zahvaljujući air-fit tehnologiji s posebnim zračnim punjenjem i regulacijom zraka, garantira potpuno novo iskustvo, besprijekornu udobnost i prilagodbu svakoj podlozi.

Za razliku od tradicionalnih modela tenisica, koji se često sastoje od preko 40 pojedinačnih dijelova, Rebook ZPUMP Fusion 2.5 modeli posve su jedinstveni, jer su sastavljeni od samo tri ključna segmenta: Pump tehnologija – revolucionarna komora ispunjena zrakom koja je lagana i mijenja se prilikom pumpanja zraka, obavija stopalo individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, pričvršćuje ga i pruža maksimalnu pokretljivost i udobnost; u odnosu na raniju generaciju 2.0, znatno poboljšana, lagana i bešavna 360 °; PowerFrame inovacija, jedinstvena za ZPUMP Fusion, pomaže da zračna komora ostane priljubljena što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način; Karbonizirana pjena – središnji karbonizirani potplat koji jamči osjećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku.

Pritiskom na Pump dugme na peti, zrak prolazi kroz ventile u zračnu komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni dio tenisice te se tako oblikuje prema stopalu trkača. Kako bi tenisicu u potpunosti prilagodili stopalu, neki trkači će dugme morati pritisnuti tri, dok će drugi to uraditi možda i deset puta. Da bi se zrak oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.

Pump tehnologija jedinstvena je i najnaprednija inovacija u području obuće, koja nastavlja svoj razvoj sve do danas. Od prvog predstavljanja davne 1989. godine, Pump modeli tenisica smatraju se kultnim komadima obuće, a kako je na samome početku bila predstavljena kao košarkaška tenisica, danas udovoljava svim sportskim izazovima.

Reebok ZPump Fusion 2.5 modeli dostupni su na hrvatskom tržištu u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera po cijeni od 899,00 kuna.

Više informacija o modelima dostupno je ovdje!