Categories
News

Fitness.com.hr – najčitaniji i najveći specijalizirani fitness portal!

Fitness.com.hr je najčitaniji i najveći specijalizirani fitness portal u Hrvatskoj i regiji. S preko 500.000 mjesečnih posjeta i renomiranim autorima iz područja kineziologije, medicine i nutricionizma, Fitness.com.hr je najrelevantnije mjesto za pronaći informacije o temama iz područja treninga, zdrave prehrane, zdravlja i sporta općenito, a video sadržaji koje nudi Fitness.com.hr u svojim tekstovima kvalitetom se mogu svrstati među najbolje u fitness industriji.

Prema godinama, najveći broj posjetitelja Fitness.com.hr-a je u rasponu 25-34 godine (33,5%), 18-24 godine (27,5%) te 35-44 godine (15,5%) što dodatno govori o snazi Fitness.com.hr-a na osvještavanju populacije o važnosti vježbanja i općenito, zdravog načina života te populariziranju fitnessa kao svakodnevne aktivnosti koju slijedi uravnotežena prehrana i primjerena suplementacija.

Uz portal na kojem se svakodnevno objavljuju najnovije informacije i stručni tekstovi, posjetiteljima je dostupan i webshop koji s 1500 artikala i svakodnevnim povećanjem i širenjem ponude, nema konkurencije među internetskim trgovinama ove vrste. U ponudi je fitness oprema za kućnu, ali i profesionalnu upotrebu te dodaci prehrani najpoznatijih svjetskih brendova.

Svojim forumom i aktivnostima na društvenim mrežama (Facebook, YouTube, Instagram, Google+), Fitness.com.hr okuplja najveću zajednicu rekreativaca, fitness entuzijasta, trenera i profesionalnih sportaša koji dijele svoja iskustva, ali i zajedno promoviraju fitness način života.