Categories
News

FITNESS KAPTOL – Početak radova i privremeno zatvaranje

Poštovani prijatelji, poslovni partneri i klijenti

Sa iznimnim zadovoljstvom Vas obavještavamo da OrlandoFit Fitness Kaptol uskoro kreće u kompletnu renovaciju i proširenje. Tako će se naš prvootvoreni fitness prostirati na gotovo 1100 m2, a plan je modernizirati i osvježiti cjelokupnu unutrašnjost, kako bi dobili još funkcionalniji, suvremeniji i luksuzniji centar, s bogatijom ponudom i sadržajima.

Cjelokupan prostor će organizacijski biti podijeljen u nekoliko zona;

 • Bar & lounge zona na 40 kvadrata u kojem ćete od sada moći prije ili nakon treninga uživati u Nespresso kavama, PhD, Weider i MyProtein proteinskim shakeovima ili dodacima prehrani iz našeg energy bara.
 • Cardio zona na cijelom gornjem katu fitnessa, organiziranu kao Matrix, Octane i Intenza zonama – sa novitetima poput nagibnih stepenica, android trakama za trčanje, eliptikalima i biciklima.
 • Stretching & Relax zona od 25 kvadrata sa tatami podovima, ambijentalnom rasvjetom i zen dizajnom interijera
 • Gym & Strength zona kroz gotovo cijeli donji dio fitnessa, proširena na dodatnih 70 kvadrata – gdje će pola prostora biti rezervirano za Matrix izotoničke trenanžere, kojom će dominirati 8 stack multistation… dok će druga polovica biti rezervirana za plate loaded cjelinu sa Lifemaxx rackovima, slobodnim utezima, bench klupama i ostalim.
 • Boxing zona otvorenog koncepta, organizirana kao multifunkcionalna boksačka dvorana od 40 kvadrata, sa stalno postavljenim vrećama, te novim spremištem za opremu i rekvizite.
 • Functional & CrossFit zona od 120 kvadrata, opremljena funkcionalnim cardio trenanžerima poput Concept 2 veslačkih, ski i bicikl ergometara, Assult i AirDynex samohodnim trakama i zračnim biciklima. Funkcionalna strenght zona će biti opremljena novim Lifemaxx spravama i opremom poput platforme za dizanje i bacanje utega, wall mounted rackovima, hip thrust i glute ham developer klupama… i u konačnici nebrojenom količinom rekvizita za funkcionalni trening.
 • Group programs zona u obliku višenamjenske dvorane od 80 kvadrata, za različite grupne fitness programe svih modaliteta i sadržaja. Velika klizna vrata će se u željenom trenutku otvarati prema funkcionalnom dijelu, te činiti otvoreni prostor.

Cjelokupni prostor fitnessa će biti zonski definiran i različitim podnim oblogama, pa će tako profesionalni fitness hrastov laminatni pvc pod, biti postavljen u cijeloj cardio zoni i lounge prostoru na gornjem katu, hodnicima i dvorani za grupne progame. Donjim dijelom fitnessa, te u funkcionalnoj i crossfit zoni će dominirati PaviFlex Eco gumeni podovi fine granulacije.

Garderobe će biti prostranije, sa preko 130 ormarića s elektronskim digitalnim bravicama, finskim saunama i sobama za odmor, te beauty table kornerima. Ženska garderoba će biti u potpunosti novoizgrađena u novom dijelu, dok će muška garderoba biti premještena, proširena i drugačije organizirana, sa potpuno novom keramikom i sanitarijama.

Osim već spomenutih izmjena vezanih za prostor i opremu, radovi će obuhvaćati i zamjenu rasvjete u cijelom fitnessu, zamjenu podova u predvorju, kao i novi industrial izgled šanka i recepcije. Ugodan opuštajući ambijent i svježinu u novouređenom prostoru će dati i puno zelenila koje će se protezati kroz cijeli interijer.

U nastavku donosimo sve važne informacije oko datuma početka i trajanja radova, mogućnostima prebacivanja i produženja članstva, rasporeda grupnih programa u drugim centrima, te konkretnim pogodnostima za sve članove:

 • Početak radova i privremeno zatvaranje fitnessa za korisnike je od ponedjeljka07.2021. Zadnji dan kad će fitness normalno raditi je nedjelja 04.07.
 • Planirano trajanje radova i ponovno otvorenje očekujemo početkom rujna, vjerojatno 06.09.2021., ali o točnom datumu ćete biti naknadno obaviješteni.
 • Svi aktivni članovi će u ljetnim mjesecima moći vježbati u naša druga dva vrhunska centra – po istim uvjetima kakve su imali u Fitness Kaptolu. Za vrijeme vježbanja u drugim centrima, cijene članarina ostaju iste koje ste do sada plaćali u Kaptolu.
 • Korisnici grupnih programa vježbanja će također moći zadržati dinamiku dolazaka na odabrane programe, jer smo raspored grupnih programa u druga dva centra prilagodili rasporedu koji je aktualan na Kaptolu. Raspored je već aktualan i moguće su rezervacije putem aplikacije, a biti će i online na našem webu od 05.07.2021.
 • Kako bi lakše organizirali svoje treninge, u tablici smo naveli „zamjenske“ grupne programe koji će se održavati u drugim centrima, a istog su ili sličnog sadržaja, te u isto ili slično vrijeme kao što su bili na Kaptolu.
PROGRAM LOKACIJA DAN VRIJEME
ENERY BOOST Branimir utorak i četvrtak 07:15
MORNING WORKOUT Branimir utorak i četvrtak 09:15
MORNING PILATES Branimir ponedjeljak, srijeda, petak 10:15
BACK TO BASIC Branimir & Green Gold utorak i četvrtak 18:00 / 18:15
BOOT CAMP Green Gold

(Orlando Cross)

utorak i četvrtak 17:00
BODYWEIGHT Branimir & Green Gold utorak i četvrtak + petak? 17:15 / 19:00
DO YOU DARE Branimir utorak i četvrtak 18:15
BOXING FITNESS Branimir & Green Gold ponedjeljak, srijeda, petak 18:15 / 19:00
INDOOR CYCLING Green Gold utorak i četvrtak 19:00

Informacije vezane uz kupnju članstva i dodatne pogodnosti za sve aktivne članove:

 • Sve mjesečne i godišnje članarine za Kaptol mogu se kupiti u samom fitnessu do dana zatvaranja ( 05.07.), a nakon toga će se moći kupiti u druga dva naša fitnessa (OF Green Gold i OF Branimir) ili online po sadašnjim cijenama. Ta opcija vrijedi do dan prije datuma otvaranja (npr. ako otvaramo 01.09., članarine se mogu kupiti do 31.08.) a nakon toga će početi vrijediti isključivo nove cijene
 • Ako netko kupi mjesečnu članarinu u Kolovozu i mi u međuvremenu otvorimo Kaptol, članarina mu se nastavlja do kraja ugovora, a onda može kupiti članstvo isključivo po novim cijenama (npr. ako članarina je kupljenja 20.08., može se koristiti do 19.09., a 20.09. kupuje se novo mjesečno članstvo po novoj cijeni za Kaptol)
 • Godišnje članstvo po sadašnjim cijenama mogu kupiti apsolutno svi oni koji bili naši članovi i svi naši trenutno aktivni članovi. Članstvo je moguće kupiti do dan prije otvaranja fitnessa, nakon toga počinju vrijediti nove cijene. Može se kupiti u Kaptolu do 05.07., a nakon toga putem Online-a ili u druga dva fitnessa (OF Green gold i OF Branimir). To vrijedi za sve one kojima godišnje članstvo ističe do dan prije otvaranja (znači do kraja Lipnja, cijeli Srpanj, cijeli Kolovoz, i dio Rujna dok ne otvorimo)

S obzirom da će nove cijene Kaptola biti u rangu sa OF Branimirom šaljemo Vam i financijsku računicu kako bismo Vam možda olakšali odluku da ostanete i dalje na godišnjem ugovoru ili se prebacite sa mjesečnog na godišnje članstvo.

 • GOLD CARD Kaptol sada 3720kn (310kn mjesečno), a mjesečna je 449kn – godišnja ušteda 1670kn
 • GOLD CARD Kaptol to be 4200kn (350kn mjesečno), a mjesečna je 499kn – godišnja ušteda naspram sadašnje cijene 480kn. Ukupna godišnja ušteda bi vam bila 2150kn
 • DAY GOLD CARD Kaptol (do 16h) sada 3120kn (260kn mjesečno), a mjesečna 309kn – godišnja ušteda 588kn
 • DAY GOLD CARD Kaptol (do 16h) to be 3360kn (280kn mjesečno), a mjesečna je 359kn – godišnja ušteda naspram sadašnje cijene 240kn. Ukupna godišnja ušteda bi vam bila 828kn. Isto i za SPECIAL GOLD CARD (studenti, umirovljenici i učenici)
 • SPECIAL DAY GOLD CARD Kaptol (do 16h) sada 2640kn (220kn mjesečno), a mjesečna je 269kn – godišnja ušteda 828kn
 • SPECIAL DAY GOLD CARD Kaptol ( do 16h) to be 3000kn (250kn mjesečno), a mjesečna je 319kn – godišnja ušteda naspram sadašnje cijene 360kn. Ukupna godišnja ušteda bi vam bila 1188kn
 • PLATINUM ČLANSTVO godišnje 4620KN (385kn mjesečno), ili mjesečno 580kn – 2340kn ukupna godišnja ušteda. Ako želite kombinirati sva 3 fitnessa i sve njihove sadržaje.

Napomena:

Ako želite platiti članstvo putem interneta molimo Vas da pošaljete svoje podatke na mail office@orlandofitness.hr kako bismo Vam poslali ponudu po kojoj ćete platiti:

– ime i prezime

– OIB

– adresa stanovanja

– vrsta članstva (gold, day gold, special gold, special day gold ili PLATINUM)

Za sve informacije oko aktivnih članarina, nastavka članstva, pauziranja i ostalog, molimo Vas obratite se mailom na info@orlandofit.hr. Za sve informacije i nedoumice oko gore navedenih pogodnosti, ili ako želite da Vam detaljnije objasnimo benefite koje dobivate, slobodno se obratite našem odjelu prodaje na mailove sales@orlandofit.hr ili sales2@orlandofit.hr. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja ili nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte putem maila: fitnesskaptol@orlandofit.hr, ili na broj telefona 0993450424 – Igor Brajak

Pratite nas na webu i društvenim mrežama, putem kojih ćemo Vas redovito izvještavati o fazama i napretku radova, kao i sa slikama iz novog prostora koji će Vas dočekati kad se vratite.

Srdačan pozdrav,

OrlandoFit Fitness Kaptol Team