Green Gold Gym @ Orlando Fitness Group – Grand opening!

[one_half spacing=”yes” last=”no” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”#f4f4f4″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” link=”” hover_type=”none” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”10px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

GYM… GREEN GOLD GYM

Ovo nije samo još jedan fitness… Ovo je remek-djelo sazdano od znanja, iskustva, energije i ljubavi, koje za cilj ima promovirati fitness kao životnu potrebu, a ne kao trend ili sezonsku aktivnost. “Get fit for life, not just for summer.”

Orlando Fitness Grupa otvorila je novi, drugačiji i najveći fitness centar u regiji. U srcu zagrebačke poslovne zone, na Radničkoj cesti 52, u prizemlju Green Gold Centra, na čak 1700 m2 GREEN GOLD GYM nudi fitness sadržaje kakvi se rijetko pronalaze i u najvećim svjetskim metropolama. Novootvoreni Gym jedinstveni je spoj  besprijekorno dizajniranog prostora, vrhunske tehnologije, najsuvremenije opreme i profesionalnosti stručnog osoblja koje se brine za optimalan učinak svakog treninga i osigurava postizanje zadanih ciljeva korisnika. Konceptualno oblikovanim trenažnim zonama i dizajnu prostora niti najveći protivnici vježbanja u zatvorenom neće pronaći nedostatak, a polica osiguranja članarine svakog godišnjeg ugovora o članstvu kao unikatno osmišljen proizvod, jamstvo je profesionalnosti Orlando Fitness Grupe.

Po prvi puta u Hrvatskoj pa i šire, jedan fitness centar nudi  nekoliko potpuno novih trenažnih koncepata, a u našem GREEN GOLD GYMU tu je i niz unikatnih proizvoda, te pažljivo osmišljenih sadržaja koji će iz  temelja promijeniti sliku i odnos prema fitnessu. Izdvajamo samo neke od noviteta:

  • Jedinstveni TOMAHAWK INDOOR CYCLING STUDIO S VIRTUALNIM TRENEROM
  • REEBOK TRIRIG & OCTANE CROSS CIRCUIT patentirani program HIIT treninga
  • MATRIX S-DRIVE PERFORMANCE kao revolucija funkcionalnog treninga
  • WOODEN FITNESS CONCEPT s WATERROWER VESLAČKIM ERGOMETROM (seen on TV show House Of Cards)

U iznimno kratkom vremenu od početka rada (listopad 2016) zaokupili smo pažnju brojnih, sada već aktivnih članova, kao i uglednih domaćih medija. Kako su novi fitness koncept doživjeli neki od istih, možete pročitati na sljedećim linkovima:

“Zdravi i sretni ljudi, pozitivan su temelj svakog društva! Zbog toga, u vrijeme kada je kretanje kao osnova ljudske esencije svedeno na minimum, kada je funkcija lokomotornog sustava ljudi potpuno poremećena, svo svoje znanje i iskustvo moramo usmjeriti u akcije kojima ćemo važnost i svrhu tjelovježbe približiti svima.” Orlando Lopac, CEO Orlando Fitness Grupe

Veličinu  i važnost projekata Orlando Fitness Grupe, dugi niz godina kontinuirano  podržavaju renomirane domaće i inozemne tvrtke, koje su prepoznale viziju njenog menadžmenta  i  energiju njenih zaposlenika. REEBOK, CITROEN, HOK OSIGURANJE i JAMNICA neizostavni su partneri gotovo svih aktivnosti  koje OrlandoFit punih 20 godina poduzima na hrvatskom i regionalnim tržištima, s jedinstvenim ciljem zajedničkog djelovanja usmjerenog na izgradnju i podizanje svijesti o važnosti tjelovježbe kao temelja ljudskog zdravlja.

Prateći Orlandovu filozofiju fitnessa kao stila života, svaki se partner i sponzor može uklopiti u istu… Jer kada osoba redovito i kvalitetno trenira tada niti jedan oblik gurmanskih delicija ne predstavlja problem i nema potrebe za odricanjem uživanja u hrani. Vrhunski burger, pizza ili sushi mogu ostati dijelom tjednog menu-a… Opuštanje u dobrom društvu uz degustaciju najboljih pjenšaca ili odabrane selekcije Gina ne traži odricanje jer kalorije ne predstavljaju problem… Vožnja sportske limuzine po ničemu ne izlazi iz okvira estetike osobe koja ju vozi jer su snaga, brzina, okretnost i elegancija karakteristike i vozača i automobila… Živjeti život punim plućima, bez odricanja, bez zdravstvenih tegoba, bez stresa i umora. Samo zahvaljujući redovitoj tjelovježbi…

Veselimo se Vašem dolasku i vjerujemo da ćete tijekom boravka u našem novom centru, osjetiti i emocije i entuzijazam koje smo uložili, ali i pozitivnu energiju cijelog projekta.

Srdačan pozdrav

OrlandoFit Team

 

 

[/one_half] [one_half spacing=”yes” last=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” link=”” hover_type=”none” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”10px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Pogledajte kako je bilo na svečanom otvorenju GGG!

pozivnica-otvorenje-560x[/one_half]