Categories
News

GynNova & Orlando Fitness Grupa u partnerskoj suradnji

Imperativ svakog ljudskog bića je jednostavan – izgledati lijepo i osjećati se zdravo. Imajući to u vidu zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je Orlandofit fitness grupa započela sa suradnjom s GynNova – ordinacijom za ginekologiju, porodništvo i reproduktivnu medicinu. Uvjereni smo da ćemo kombinacijom našeg znanja i iskustva i ostvariti taj cilj.

Novootvorena ordinacija u srcu Zagreba moderno je uredjena, vrhunski opremljena i profesionalno vodjena zdravstvena ustanova, koja svojim brojnim uslugama pruža najsuvremenije metode u pogledu prevencije, rane dijagnostike i liječenja bolesti ženskog reproduktivnog sustava.

Pod time podrazumijevamo sljedeće usluge:

  • Ginekologija: pregled, Papa obrisak, uzimanje cervikalnih briseva, digitalnu kolposkopiju, sve vrste ultrazvučne dijagnostike (2 i 3 D, color/power Doppler), konzultacije o kontracepciji i menopauzi, sonobiopsiju, krioterapiju, vaginalnu elektroporaciju, manualni pregled dojki.
  • Porodništvo: cjelokupno praćenje trudnoće, CTG kontrola, dogovor za porod u jednom od zagrebačkih rodilišta
  • Reproduktivna medicina: kompletna dijagnostička obrada neplodnosti, individualni pristup pri liječenju i odabiru metoda stimulacije ovulacije, postupak aspiracije i transfera zametka u najkvalitetnijim ustanovama Zagreba.

Uz to, sve laboratorijske pretrage vezane za ginekologiju možete obaviti kod nas – u GynNovi.

Suradnja podrazumijeva 50% popusta pri prvom pregledu, te 15% popusta na sve usluge GynNove pri svakom sljedećem posjetu.

Dozvolite nam da izgledate lijepo i osjećate se zdravo.

Vaši Orlandofit fitness grupa i GynNova