Categories
News

HUMAN LIMIT PRO

Human Limit Pro je profesionalni trenažer namijenjen korištenju u klubovima – za grupne i osobne programe funkcionalnog treninga.

Ovaj rekvizit se savršeno uklapa u nove fitness trendove. Ravnoteža, kontrolirana nestabilnost, svladavanje težine vlastitog tijela u pokušaju održavanja stabilnog položaja, integrirani pokreti svih dijelova tijela… sve to su elementi koji vježbače pripremaju za svakodnevne napore. Vježbajući na Human Limit-u vjerojatno nećete znatno dobiti na mišićnoj masi, ali će vaši mišići u smislu stabilizacije biti iskorišteni do maksimuma. Iako je rekvizit prvenstveno namijenjen treninzima razvoja ravnoteže koji ciljano aktiviraju mišiće trupa, u tren oka ga se može prilagoditi individualnom vježbaču i njegovim potrebama. Može se koristiti za aerobno vježbanje, ali i za funkcionalni trening snage čime pruža drugačije mogućnosti čineći vježbanje privlačnijim i učinkovitijim za prosječnog čovjeka kao i zaljubljenika u fitness, te vrhunskog sportaša.

Vrlo koristan rekvizit koji se s jedne strane koristi za izvođenje specifičnih vježbi kojima je namijenjen, a s druge kao balans platforma za izvođenje svih ostalih vježbi koje želimo izvoditi na nestabilnoj podlozi. S dodanim elastičnim gumama s ručkama, ili dodavanjem utega na samu konstrukciju, odličan je rekvizit za jačanje i oblikovanje cijelog tijela.
Za mnoge fitness specialiste i osobne trenere ovo je danas nezaobilazan rekvizit za razvoj stabilnosti jezgre-cora, ravnotežu i koordinaciju.

Promijenite standardnu rutinu vježbanja i ostvarite daljnji napredak uz ovih 9 varijanti sklekova na Human Limitu.