Categories
News

Hvali more drž’se ergometra!

Jesensko vrijeme kuca na vrata, školska zvona u punom su zamahu, a ljetne radosti polako postaju lijepa sjećanja.

Naš dragi prijatelj i vjeran klijent, vrhunskog glasa i još boljeg stasa – Luka Nižetić – vratio nas je malo u ljetne dane kratkom demonstracijom veslanja na našem WaterRoweru. Nakon što pogledate video vjerujemo da motivacija za treningom neće izostati… 🙂

[arve url=”https://youtu.be/oTgiMiJ8z0E”]

A zašto veslati baš na našem WaterRoweru i gdje ga možete naći pročitajte u nastavku.

Zašto veslati na spravi za veslanje WaterRower

Patentirani mehanizam WaterRower WaterFlyWheel samostalno prilagođava otpor ergometra ovisno o intenzitetu vježbanja što vam omogućuje savršeno individualiziran trening.

Optimalno vježbanje na najbrži način – u kući, na poslu ili na jezeru. Zašto veslati:

• Veslanje je savršena kardiovaskularna aktivnost
• Veslanjem jačate mišićnu masu i korigirate tjelesno držanje
• Veslanje podiže vašu kondiciju i poboljšava koordinaciju
• Veslanje nudi kombinaciju snage, izdržljivosti i koncentracije
• Veslanje je ugodna aktivnost

WaterRower veslački ergometar u potpunosti simulira veslanje na mirnoj vodi. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi.

Veslanje aktivira 84% mišićne mase; od vrška prstiju koji drže rukohvat (vesla) do stopala i papučica. Uz veslanje se aktiviraju svi mišići na najbitnijim točkama tijela.

Veslanje se sastoji od brzog (faza zaveslaja) i sporog (faza oporavka) pokreta. Ono što vam je potrebno je spretnost koordinacije ritma kretanja kako bi lagano i glatko veslali bez nepoželjnih trzaja.

Spravu za veslanje WaterRower možete pronaći u našem Green Gold Gym-u ili ju naručiti kod našeg partnera i glavnog distributera sportske opreme i rekvizita StarFitness (www.fitnessoprema.hr). Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili jednostavno dođite na trening i uvjerite se sami!