Categories
News

Jamnica – novi partner OrlandoFit Fitness Kaptola!

Zadovoljstvo i veselje nam je informirati sve naše članove da za njihovo osvježenje od danas brine Jamnica!

U našem lounge baru u ponudi su: Jana, Jamnica, Mg Mivela i Pro Sport

 

Mg Mivela

mivela-mala

Mg Mivela je prirodna mineralna voda koja sadrži čak 343 miligrama magnezija po litri što približno zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim mineralom iznimno važnim za sportaše i rekreativce.

Važno je napomenuti kako Mg Mivela, za razliku od nekih drugih voda bogatih magnezijem, ne sadrži veliku količinu sulfata te ne uzrokuje laksativne posljedice na probavu.

Posebnost Mg Mivele je i u tome da dolazi u dvije vrste gazacijenormalnoj i blago gaziranoj verziji!

 

Jana

jana-mala

Jana je prirodna mineralna voda koja zahvaljujući iznimnom mineralnom sastavu, u kojem se posebno ističe omjer kalcija i magnezija od 2:1, Jana ima prepoznatljiv svilenkast okus, koji je čini nježnom i elegantnom.

Hidracija tijela iznimno je važna a posebno kod sportaša i rekreativaca koji su kroz sportske aktivnosti izloženiji većem gubitku vode znojenjem.

Idealan mineralni sastav, jedinstven okus i iznimna čistoća pozicionirali su Janu kao vrhunski prirodni proizvod nezaobilazan u svakoj sportskoj torbi.

 

Jamnica

Jamnica gazirana prirodna mineralna voda.

Jamnica je besprijekorno čisto osvježavajuće piće pogodno za svakodnevnu upotrebu, a posebno za ljetnih vrućina i pri pojačanom znojenju.

Jamnica se crpi u Jamničkoj Kiselici iz 500 metara dubokih podzemnih izvora (Janino vrelo) te je zaštićena od svakog onečišćenja.

 

ProSport

prosport-mala

ProSport je jedan od najpoznatijih hrvatskih izotoničnih napitaka namijenjen sportašima i rekreativcima.

ProSport predstavlja izvor vitamina B, C i E te cinka jer sadržava preporučeni dnevni unos te sadržava elektrolite neophodne za pravilnu rehidraciju, ali pametne ugljikohidrate (palatinozu), koji tijelu daju energiju kroz dulji vremenski period.

ProSport dolazi u dva okusa: limun-grejp i naranča i službeno je piće Hrvatske olimpijske reprezentacije.