Categories
News

K-Team

K-TEAM je grupa vrhunskih plesnih stručnjaka, plesača, kondicijskih trenera i profesora kineziologije koji dijele svoju kreaciju i energiju prema glazbi, pokretu i vrhunskom treningu.

Osvojili su puno nagrada i Show Dance naslova do sada, od onog na što su najponosniji izdvajamo: 1. mjesto na Hrvatskom Natjecanju U Plesu i Fitnessu Na Šipci-Kategorija-Muški-Pro Expert, te 2. Mjesto-Kategorija-Duo 2012 i 2013 godine. Prvaci su države u Pro Expert muškoj i ženskoj kategoriji za 2013 godinu. I naravno Pole Theatre Croatia: Pole Art pobjednik 2014, Comedy & Overall pobjednica 2014.

Višegodišnjim iskustvom rada u sportu, aerobiku, plesu, rekreaciji, Pole Dance i Pole Sportu, Aerial Hoop, Aerial Silk, Yoga, akrobatika, te individualnim radom sa ljudima K-TEAM ulazi  u suradnju sa Orlando Fitness Gupacijom gdje će to iskustvo prikazati u radu sa vama.

Aerial ili Zračni fitness je način vježbanja na posebnim rekvizitima kao što su svila (Acro yoga, Aerial silk Hammock), obruč (Aerial hoop), šipka (Pole dance, Pole sport), uže (Aerial rope), trapez, bungee dance i slično gdje kroz razne sisteme treninga svojim isključivo svojim tijelom dolazite u željenu formu i oblikujete se.

Anita Simikić  

Rođena u Zagrebu.  Diplomirala na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu 2001 godine.
Radila kao dugogodišnji vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu usmjerenju  OKT-a.

Aerobikom, fitnessom i plesom se počela baviti početkom devedesetih i nastavila sa usavršavanjem kroz različite škole i stilove na različitim seminarima i radionicama u zemlji i inozemstvu.

Radila u mnogim vrhunskim fitness centrima: “Medveščak“, “Jump“, „Amika“, “Aerofitness by Fila“, “Atomic“.   Samostalno  vodila centre: „Ritam“,  „Popaj Gym“ i „BPM“ te  osnivačica i vlasnica grupe  K-Team.

Natjecala se i osvajala mnoga odličja u sportskom aerobiku.  Od toga su najznačajnija: prvo mjesto u trojkama i prvo mjesto u velikoj grupi na Državnom prvenstvu, te treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Ljubljani.

Veliki stručnjak u zračnim-cirkuskim akrobacijama kao što su su: šipka, svila, obruč  ali i koreografira, trenira  i radi sa skupinom  K-Team.

Zoran Simikić

Rođen u Zagrebu.  Studirao Kondicijsku pripremu sportaša na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu.

Plesom se počeo baviti početkom devedesetih , okušao se u raznim stilovima plesa , te ostvario suradnju sa mnogim vrhunskim plesnim centrima i pedagozima. Surađuje i koreografira sa mnogim pjevačima i bandovima poput : E.T., Maxim Mrvica,Danijela Martinović,Ivana Kindl, Colonia te mnogi drugi.

U međuvremenu koreografira i radi za svjetsku animacijsko-hotelijersku kompaniju Sol Melia. Suosnivač plesno-akrobatske skupine K-Team te sa njima postavlja razne predstave i performence u zemlji i okolici.

Majstorski crni pojas drugi dan u Tae Kwon Do-u. Dva puta nacionalni prvak i jedan put prvak bivše SFRJ. Koreograf cirkusa „Zmajev San“. Višestruki prvak države u Show Dance-u. Dva puta prvak RH u Plesu i sportu na šipci, te dva puta drugoplasirani u kategoriji Doubles. 2015 godine plasiran među 10 najboljih muških izvođača na šipci prema Pole Art organizaciji.