Categories
News

Krenule predbilježbe za nutricionističko savjetovanje!

Nije bitno samo što jedeš. Bitno je i kako jedeš, s kim, gdje, u što vjeruješ, kojim budžetom raspolažeš, kao i tvoje osobne preferencije.

Kako bi prehranu prilagodio svim navedenim čimbenicima, nutricionist uzima u obzir sve navedeno prilikom davanja savjeta

Zato dođi na besplatne konzultacije s nutricionistom stručnjakom iz nutricionizam.hr  tima i saznaj kako bez suvišnog opterećenja i stresa prilagoditi prehranu svom životnom stilu i ciljevima.

Datum savjetovanja:
09.04. – OrlandoFit Green Gold Gym

Termini savjetovanja:
16:00 / 16:30 / 17:00 / 17:30 / 18:30 / 19:00 / 19:30 .

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete na recepciji (oba gym-a) za željeni termin. Prije savjetovanja potrebno je ispuniti kratku analizu kvalitete prehrane – https://www.nutricionizam.hr/analiza-prehrane/) .

NAPOMENA: U analizi je potrebno pod “Opis ciljeva” navesti da ste ispunili analizu u svrhu savjetovanja u Orlando Fitnessu te eventualne zdravstvene poteškoće ukoliko ih imate.

Prijavite se što prije ukoliko ste zainteresirani unaprijediti svoje prehrambene navike i pod stručnim vodstvom doći do svojih ciljeva. Trening i prehrana žive u simbiozi, jer jedno bez drugog ne mogu. Prijave kreću već od danas!