Categories
News

Nova Reebok FitHub destinacija

Uz London, New York i Berlin te druge svjetske metropole, prošlog je vikenda novouređenim Reebok koncept storeom Zagreb dobio novu, globalnu FitHub destinaciju. Na ukupno 120 m2, uređen poput teretane s namještajem i spravama za vježbanje, novootvoreni Reebok FitHub store Arena Zagreb najbolje utjelovljuje sportski duh i zajedništvo, inovativnost, ambicioznost te snažnu volju za uspjehom.

fithub-reebok-01

U društvu Reebok brend ambasadora, Ive Šulentić, Lane Jurčević, Ane Matejak, Irene Slovaček, Tomislava Juraka, Igora Geržina i DJ-ice Ree te DJ-a Pilla Jacksona, u novom iskustvu FitHuba i shoppinga, uz glazbeno scensko predstavljanje aktualne Reebok kolekcije, uživali su i voditeljica i novinarka RTL televizije Edita Misirić, Marijo Možnik, aktualni prvak Europe na kraljevskoj gimnastičkoj spravi preči, Tomislav Petranović, nacionalni baletni prvak te brojni drugi zaljubljenici u ovaj sportski lifestyle brend.

fithub-reebok-03

Pored toga što je uređen poput prave teretane, ekskluzivan Reebok FitHub Arena Zagreb store uskoro će osiguravati i besplatne fitness sate vježbanja, stručne savjete fitness trenera, nutricionista i fizioterapeuta – sve što je potrebno kako bi se ostvarili najbolji sportski ciljevi.

fithub-reebok-02

Za sve ljubitelje sportske opreme, Reebok je predstavio najbolju sportsku opremu za trening, trčanje, ples, aerobic, yogu, kao i ekskluzivne Reebok CrossFit kolekcije za funkcionalni trening i Reebok Spartan Race kolekciju za trčanje. Pored osnovnih inovativnih linija, ponuda iz Reebok FitHub Arena Zagreb bogatija je i linijama Studio za žene i Yoga te lifestyle kategorijom Classic.

fithub-reebok-04