Categories
News

NOVI CITROËN C1, URBAN PO PRIRODI, STIGAO U HRVATSKU!

Živahan i bez kompleksa, novi Citroën C1 na hrvatsko tržište stigao je ove jeseni. Urban po prirodi, novi Citroën C1 u ponudi je s pet vrata i s novom izvedbom s otvorom na krovu, koja se naziva Airscape.

Novi Citroën C1, kao i C1 Airscape, izvedba s platnenim krovom, u ponudi je s dvije razine opremljenosti: Feel i Shine, s benzinskim VTi 68 i PureTech 82 motorima. Snažnog karaktera, novi se Citroën C1 primjećuje i ističe. Donosi optimističan odgovor na potrebe gradske mobilnosti i dio je obnove game marke CITROËN.

Novi Citroën C1 ima:

  • više dizajna s energičnom siluetom i zaigranim prednjim dijelom s vragolastim pogledom dobivenim oblikom svjetala.
  • više udobnosti za ugodnu svakodnevnu vožnju zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (dug je samo 3,46 m) te odličnom okretnošću i upravljivošću (krug okretanja od 4,80 m) koje mu omogućuju da se provuče posvuda.
  • više korisne tehnologije koja olakšava svakidašnjicu, od opreme jednostavne za uporabu poput 7“ tableta osjetljivog na dodir do tehnologije Mirror Screen koja omogućuje kopiranje aplikacija s pametnog telefona te njihovo upravljanje putem tableta osjetljivog na dodir.
  • s uštedom u troškovima zbog smanjene mase (840 kg) i benzinskih motora posljednje generacije koji mu omogućuju da se svrsta na vodeću razinu u segmentu u pogledu potrošnje goriva (3,8 l/100 km) i emisije CO2 (88 g/km).