Categories
News

NOVI KONCEPTNI AUTOMOBIL CITROËN AIRCROSS: CITROËN VAS POZIVA NA PUTOVANJE

U trenutku kada CITROËN slavi 50-milijunti prodani automobil od svojeg osnivanja prije 95 godina, Marka otkriva novi konceptni automobil, žestok, kreativan i odvažan. CITROËN AIRCROSS dočarava ambicije Marke na međunarodnoj razini i ističe njezino pozicioniranje, započeto modelom C4 Cactus, siluetom svjetskog glasa. CITROËN AIRCROSS ruši ustaljena pravila i istodobno poštuje nezaobilazna obilježja segmenta SUV-ova…

Nakon modela C4 CACTUS slijedi nastavak i koncept CITROËN AIRCROSS to zorno prikazuje:

JEDINSTVEN STAV: CITROËN AIRCROSS, spoj snage i pozitivne energije, zaštitnički je i dobroćudan SUV. Nadasve je optimističan, bez imalo agresivnosti i ističe:

  • jedinstvenu osobnost, pročišćenu i optimističnu, zahvaljujući ukupnoj uravnoteženosti siluete horizontalnih linija te fluidnih i organskih oblika naglašenih snažnim vizualnim elementima, kao što su Alloy Bump ili Air Signs. Sve je to dodatno istaknuto crvenonarančastom bojom karoserije, simbolom energije i bezbrižnosti, te inovativnim materijalima koji odaju dojam robusnosti,
  • dizajn u službi funkcionalnosti i aerodinamičnosti.

POZIV NA PUTOVANJE u kabini koja nudi trenutan osjećaj IZNIMNE UDOBNOSTI i IZVORA ENERGIJE. U kabini koncepta CITROËN AIRCROSS sve je učinjeno za što veće zadovoljstvo tijela i duha. Povrh tjelesne udobnosti koju pružaju široka i prostrana sjedala, taj se dojam pojačava toplim materijalima te spojem svijetlih i energičnih boja. Pročišćene linije transverzalnog dizajna ostavljaju dojam prostora, a raskošni geometrijski oblici daju strukturu rasterećene unutrašnjosti bez suvišnih elemenata. Svaki oblik sjedinjuje estetiku i funkcionalnost. CITROËN AIRCROSS uzima temu putovanja oblikovanjem pretinaca i upotrebom remena u svježoj i suvremenoj unutrašnjosti koja poziva na zajedničko i drukčije putovanje.

CITROEN-AIRCROSS-NL

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA za jednostavnu upotrebu te mogućnost da svatko bira između komunikacije i individualnosti. Naime, CITROËN AIRCROSS opremljen je dvama zaslonima HD razlučivosti i dijagonale od 12’’, a jedan od njih je pokretan pa se može dijeliti sa suvozačem. Nadalje, u svako su sjedalo ugrađeni zvučnici i mikrofoni kako bi se olakšala komunikacija među putnicima. Inteligentna tehnologija odražava se i u izboru motora s hibridnom tehnologijom s vanjskim punjenjem koja sjedinjuje učinkovitost i visoke performanse. Sve te tehnologije daju smisao opuštenoj mobilnosti i novom doživljaju boravka u automobilu.

Koncept CITROËN AIRCROSS svjetsku će premijeru imati na Šangajskom salonu, što ima snažnu simboliku s obzirom na važnost kineskog tržišta za marku CITROËN (25 % prodanih vozila i prvo tržište marke).