Categories
News

Novi programi u OrlandoFit Green Gold Gymu: BODYWEIGHT & Basic Pilates 

Novi programi u OrlandoFit Green Gold Gym-u!

BODYWEIGHT 

Novi program  u OrlandoFit Green Gold Gym-u! Bodyweight trening utorkom i četvrtkom u terminu od 18:30h u maloj dvorani  sa Krešimirom Pipićem!

Trening u kojem se izvode vježbe bez dodatnog vanjskog opterećenja, odnosno vježbanje koje koristi vlastito tijelo kao osnovu otpora. U treningu su sastavljeni osnovni pokreti ljudskog tijela poput potisaka, povlačenja i rotacija koji se provode na različite načine. Trening se provodi u metodama rada s vremenskim intervalima, kao i u kružnom i staničnom obliku rada s naglaskom na komponente jakosti i izdržljivosti tijela.

Isto tako Bodyweight trening uključuje i vježbe stabilizacije trupa u cjelini i pojedinih regija tijela koji se očituju u poboljšanju aktivnosti u svakodnevnom životu te samim time unaprjeđenju zdravlja.

Program je namijenjen svima, od apsolutnih početnika do naprednih vježbača. Prijavite se na recepciji! 🙂 Požurite broj mjesta je ograničen!
Odvažite se i prihvatite izazov!


Basic Pilates 

Basic Pilates utorkom i četvrtkom u terminu od 17:30h u maloj dvorani  sa Antoniom Jelić!

Usavršite temelje kroz suvisli i kvalitetan Basic Pilates!

Trening se provodi na prostirci uz korištenje različitih rekvizita (mala lopta, velika lopta, foam roller, pilates ring…) Program utječe na razvoj snage, ravnoteže, koordinacije i fleksibilnosti, specifičnim pokretima jačamo duboke mišiće trupa koji su iznimno važni za pravilnu posturu tijela. Prijavite se na recepciji! 🙂 Požurite broj mjesta je ograničen