Categories
News

Nutricionističko savjetovanje – Posljednja prilika

Posljednji termin savjetovanja ekipe iz nutricionizam.hr prije ljetne pauze!
Razlozi neadekvatne prehrane mogu biti razni. Manjak svijesti i znanja o utjecaju prehrane na sportsku izvedbu i zdravlje, nedostatak vremena uslijed mnogobrojnih poslovnih i privatnih obaveza ili pak manjak kulinarskih sposobnosti.

Kroz suradnju s nutricionistom možete naučiti kako prehranu prilagoditi dnevnim obavezama, te što, koliko i kada jesti kako bi poboljšao svoje zdravlje, ostvario željene rezultate te smanjio rizik od ozljeda. 

Dođi na besplatne konzultacije s nutricionistom stručnjakom iz nutricionizam.hr tima i saznaj kako bez suvišnog opterećenja i stresa razviti zdrave dugoročne prehrambene navike.Datum savjetovanja:
17.06. – OrlandoFit Green Gold Gym

Termini savjetovanja:
16:00 / 16:30 / 17:00 / 17:30 / 18:30 / 19:00 / 19:30 .

Kako se prijaviti?
Prijaviti se možete na recepciji za željeni termin. Prije savjetovanja potrebno je ispuniti kratku analizu kvalitete prehrane – https://www.nutricionizam.hr/analiza-prehrane/) .

NAPOMENA: U analizi je potrebno pod “Opis ciljeva” navesti da ste ispunili analizu u svrhu savjetovanja u OrlandoFit-u te eventualne zdravstvene poteškoće ukoliko ih imate.

Prijavite se što prije ukoliko ste zainteresirani unaprijediti svoje prehrambene navike i pod stručnim vodstvom doći do svojih ciljeva. Trening i prehrana žive u simbiozi, jer jedno bez drugog ne mogu. Prijave kreću već od danas!”