Boxing Pro
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Boxing Pro je napredniji program boksa, sličan klubskim treninzima, prilagođen uvjetima dvorane u kojoj se provodi.
UTJECAJ: Usavršavanje tehnike boxa i razvoj spesifične snage i kondicije

Body Ballet
VRSTA TRENINGA: body & mind
INTENZITET: srednji
OPIS: BB je koncept treninga koji spaja klasični balet, pilates, yogu i tradicionalno istezanje. Vježbe se izvode “u sredini” odnosno bez pomoći baletnog štapa, što vježbaču omogućuje da upozna svoje tijelo u prostoru i učinkovito radi na držanju odnosno pravilnoj posturi tijela.
UTJECAJ: Osim što ćete se dobro oznojiti i aktivirati mišiće za koje niste znali da postoje, potrebno je i aktivno sudjelovatii svojim mislima,kako bi pokušali pamtiti kombinacije i paziti na detalje. Takvim treningom u trajanju od 45 minuta posvećujemo se samo sebi.

ORLANDO MILITARY DRILL
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: dinamičan funkcionalni trening, baziran na visokointenzivnim vježbama uz korištenje brojnih rekvizita i pomagala. Uključuje različite tipove treninga od olimpijskog dizanja utega, intervalnog treninga, vježbi s vlastitom težinom, trx, girije i slično.
UTJECAJ: Podizanje cjelokupne razine treniranosti na viši nivo, redukcija potkožnog masnog tkiva, poboljšanje funkcionalnih te kondicijskih sposobnosti.


DTT – Dedicated to training
VRSTA TRENINGA: body, soul & mind
INTENZITET: srednji
OPIS: DTT je koncept treninga u kojem pokušavamo postići balans svog psihofizičkog stanja kroz vježbe disanja,korektivne gimnastike i meditacije.
UTJECAJ: DTT program kroz svoju metodiku ima utjecaj na sve sve funkcionalne sposobnosti ali ponajviše na mobilnost,izdržljivost,ravnotežu i koordinaciju. DTT je program koji kroz specijalno odabrane vježbe omogućuje da postignite ravnotežu duha i tijela, oslobodite se napetosti i stresa te potaknite pozitivne misli.

Absolute power
VRSTA TRENINGA: funkcional
INTENZITET: visok
OPIS: dinamičan trening snage i izdržljivosti koji se izvodi kroz različite metode i vrste treninga.
UTJECAJ: jačanje svih mišićnih skupina i postizanje maksimalne tjelesne forme.

AERO SHAPE UP
VRSTA TRENINGA: cardio workout
INTENZITET: srednji
OPIS: program uz glazbu koji kombinira aerobic korake i vježbe snage za cijelo tijelo
UTJECAJ: oblikovanje tijela, jačanje svih mišićnih skupina, redukcija potkožnog masnog tkiva


BODY FLOW
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: trening koji kombinira vježbe iz pilatesa, joge, baleta, bodyweighta. Radi se sa i bez opterećenja uz glazbu.
UTJECAJ: Unaprijedit ćete fleksibilnost i povećati snagu, a pritom umanjiti razinu stresa. Fokusirat ćete um i ostati u stanju smirenosti i zadovoljstva.

GLUTEUS & CORE
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji/visoki
OPIS: program oblikovanja i jačanja tijela. Izvođenje mnogobrojnih vježbi s različitim rekvizitima uz glazbu.
UTJECAJ: dominantno jačanje mišića gluteusa, nogu i trbušnog zida. Oblikuje tijelo i dovodi ga u fit formu.

BODYWEIGHT HIIT WORKOUT
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji/ visoki
OPIS: dinamičan funkcionalni trening, baziran na vježbama s vlastitom tjelesnom težinom.
UTJECAJ: Redukacija potkožnog masnog tkiva, stvaranje mišičnog tonusa, poboljšanje ravnoteže i koordinacije tijela, prevencija od ozljeda, te poboljšanje cijelog antropološkog statusa čovjeka.


CARDIO & CORE
VRSTA TRENINGA: cardio workout
INTENZITET: srednji/visoki
OPIS: trening koji kombinira cardio, bodyweight vježbe i vježbe s velikim brojem rekvizita . Čine ga blokovi vježbi, srednjeg do visokog intenziteta sa kratkim periodom oporavka.
UTJECAJ: redukcija potkožnog masnog tkiva, sagorijevanje velikog broja kalorija. Utjecaj na razvoj mišićne i funkcionalne izdržljivosti.

X MOVEMENT
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: program u kojem se koriste različite tehnike osvještavanja pokreta cijelog tijela. Uče se osnove plesne tehnike. Program se temelji na provođenju vježbi improvizacije i kreativnosti praćenjem različitih stilova glazbe čime se utječe na muzikalnost i razvoj dinamike pokreta, te niz vježbi kojima se koriste različiti djelovi tijela, različiti smjerovi kretnji, visine
UTJECAJ: unaprijeđuje se fleksibilnost, motorika i koordinacija, razvija se ravnoteža i stabilnost

URBAN ACTIVE
VRSTA TRENINGA:
INTENZITET:
OPIS:
UTJECAJ:


POLE DANCE
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: niski , srednji i visoki (ovisno o grupi)
OPIS: specifična i posebna vrsta vježbanja koja uključuje ples i gimnastiku. Razlikuje se od svih ostalih plesnih tehnika i tehnika vježbanja po tome što se za izvedbu osim vlastitog tijela koristi i rekvizit – šipka. Ovom posebnom metodom vježbanja i plesa oblikovat ćete i ojačati kompletno cijelo tijelo , istegnuti muskulaturu i otkriti novu stranu svoje kreativnosti. Uskoro ulazi u obitelj Olimpijskih sportova.
UTJECAJ: razvijanje i optomalizacija motoričkih sposobnosti, povećava jakost i fleksibilnost, razvija vještinu kretanja

AERIAL SILK HAMMOCK
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: niski , srednji i visoki (ovisno o grupi)
OPIS: vrsta vježbanja na tkanini u obliku mreže za spavanje, ljuljačke, ili njihalice koja kombinira elemente i bazu iz Yoge, sa elementima i tehnikom plesa na svili. Vrlo zanimljiva nova tehnika i način vježbanja povećat će vam snagu i fleksibilnost. Te poboljšati koordinaciju i sjediniti duh i tijelo. Konkretno u sklopu ovih grupnih satova naglasak će biti na fizičkom aspektu gdje će svaki put tema biti određena grupa položaja i tranzicija, ili konkretan položaj prema kojem će biti kreirana logična praksa kroz brojne različite slijedove položaja kreirane od strane učitelja specifično za grupu koja pohađa sat.
UTJECAJ: razvijanje i optomalizacija motoričkih sposobnosti, povećava jakost i fleksibilnost , razvija vještinu kretanja

AERIAL HOOP
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji
OPIS: Specifična vještina fitnessa, plesa i akrobacija na posebnom rekvizitu – Obruču. Drevna cirkuska vještina od koje vam zastaje dah. Oblikovat će vam tijelo, te povećati snagu i fleksibilnost. Metodičkim pristupom naših voditelja naučit ćete elemente i tranzicije za koje mislite da je nemoguće izvesti u stvarnosti. Program na kojem ćete se osjećati sigurno zbog tehnike učenja i pristupa gdje svojim tijelom dolazite do željene forme.
UTJECAJ: razvijanje i optomalizacija motoričkih sposobnosti, povećava jakost i fleksibilnost , razvija vještinu kretanja


FLOW STRECH
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: posebna tehnika kretanja kroz parter koja radi na mobilnosti zglobova i fleksibilnosti raznih dijelova tijela
UTJECAJ:

ZUMBA FITNESS
VRSTA TRENINGA: dance
INTENZITET: srednji
OPIS: Zumba Fitness® je jedinstvena kombinacija plesa i vježbanja koja ovaj program čini zabavnim, učinkovitim i primjerenim svakome. Ukoliko ste ljubitelj latino i internacionalne glazbe Zumba Fitness je idealan način da naučite osnove plesnih stilova kao što su salsa, merengue, cumbia, flamenco i mnoge druge te uživate u njima.
UTJECAJ: razvoj koordinacije, unapređenje aerobnog energetskog kapaciteta, smanjenje potkožnog masnog tkiva.

VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Wake Up je kombinacija Body & MInd programa (pilatesa, yoge, body weighta i dinamičkog istezanja) i funkcionalnog treninga sa upotrebom rekvizita.
UTJECAJ: body and mind segment treninga djeluje umirujuće za um i tijelo, dok funkcionalni dio treninga ima za cilj pripremiti vas za sva uzbuđenja koja vas čekaju tokom dana te poboljšanje funkcionalnosti tijela u svakodnevnom životu.


VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Cardio & Core je program uz glazbu koji kombinira kardio workout i core trening. Cardio se sastoji od laganih koraka uz promjene brzine i intenziteta izvođenja, a core trening je čisti bodyweight trening bez ikakvih dodatnih opterećenja.
UTJECAJ: redukcija potkožnog masnog tkiva i tonus cjelokupne muslukature, sa naglaskom na mišiće trupa.

VRSTA TRENINGA: Body and Mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Basic Pilates je izvorni pilates trening koji se bazira na originalnog tehnici pilates vježbi prema svim njegovim načelima. Koriste se osnovne vježbe koje utječu na razvoj snage i fleksibilnosti.
UTJECAJ: razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti

VRSTA TRENINGA: Bodyweight
INTENZITET: srednji
OPIS: Trening u kojem se izvode vježbe bez dodatnog vanjskog opterećenja, odnosno vježbanje koje koristi vlastito tijelo kao osnovu otpora. U treningu su sastavljeni osnovni ljudski pokreti poput potisaka, povlačenja i rotacija koji se provode na različite načine
UTJECAJ: Primarni cilj je razvoj jakosti i izdržljivosti tijela, te naglasak na stabilnost trupa


VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Fitness Yoga se bazira na elementima Ashtanga i Hatha joge s tim da se ne pridržava istog slijeda pokreta,već se sastoji od kreativnih modifikacija.Pokreti se povezuju jedan na drugi uz naglasak na disanju te zadržavanju u pozicijama.
UTJECAJ: Redovitim vježbanjem joge poboljšava se fleksibilnost,koordinacija,povećava se snaga te podiže energija. Rezultat je snažno tijelo i miran um.

OrlandoFit Intense
VRSTA TRENINGA: strength & cardio
INTENZITET: vrlo visoki
OPIS: OrlandoFit Intense je visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), koji kombinira vježbe snage, eksplozivnosti i cardia. Čine ga kratki blokovi intenzivnih vježbi, sa kratkim periodom oporavka.
UTJECAJ: aktivacija cijelog tijela uz sagorijevanje ogromnog broja kalorija, a istovremeno unapređenje koordinacije i pokretljivosti.

FUNCTIONAL TABATA
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: vrlo visoki
OPIS: Tabata je kratki visokointenzivni intervalni trening, sastavljen od više protokola po 4 minute, koji se sastoji od 8 intervala po 20 sekundi rada i 10 sekundi odmora, primjenjiv na različite vrste vježbi.
UTJECAJ: istovremeni razvoj aerobnih i anaerobnih kapaciteta.


ORLANDOFIT BODYWEIGHT DRILL
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: poboljšanje aerobnog i anaerobnog kapaciteta te funkcionalnosti pokreta, oblikovanje tijela i postizanje max tjelesne forme u kratkom vremenu.
UTJECAJ: jačanje mišića nogu i trupa sa naglaskom na statičku i dinamičku ravnotežu s ciljem prevencije ozljeda na skijanju.

PRIPREMA ZA SKIJANJE
VRSTA TRENINGA: priprema za skijanje
INTENZITET: srednji
OPIS: treningom se najviše aktiviraju mišići donjih ekstremiteta i trupa s posebnim naglaskom na pravilno izvođenje struktura kretanja koje su najzastupljenije u skijanju.
UTJECAJ: jačanje mišića nogu i trupa sa naglaskom na statičku i dinamičku ravnotežu s ciljem prevencije ozljeda na skijanju.

KETTLEBELL CONDITIONING
VRSTA TRENINGA: functional/strenght
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Kettlebell Conditioning je vrsta treninga gdje se kao primarni rekvizit u raznolikim vježbama jakosti i mišićne izdržljivosti koristi kettlebell odnosno girja. Sam trening, osim što se oslanja na specifične vježbe sa girjama kao što su swing, claen and press, snatch, turkish get up… također sadrži klasične varijente vježbe poput čučanja, mrtvog dizanja, iskoraka, raznih potiska i povlačenja.
UTJECAJ: razvija jakost, mišićnu izdržljivost, stabilnost trupa, poboljšava posturu, omogućuje sagorijevanje masti te potiče mišićnu izgradnju (kompletno toniranje tijela)


YOGILATES
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: lagani / srednji
OPIS: Yogilates trening je fuzija elemenata joge i pilatesa. Sastoji se od joga položaja i tehnike disanja i vježbi relaksacije
UTJECAJ: Razvija snagu, izdržljivosti, fleksibilnosti i pokretljivosti , istovremeno jačajući tijelo i um.

GYM AND FUN KIDS
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji
OPIS: Program se temelji na poticanju svestranog psihosomatskog razvoja djeteta, a osnovni sadržaji koje će dijete upoznati bazirani su na elementima sportskih igara: gimnastika, atletika, borilačke vješitne i sportovi s loptom. Primarni ciljevi koji su kroz program naglašeni prvenstveno su edukativnog karaktera, te spoznaja i poštivanje dobne i pojedincu specifične psihosomatske mogućnosti.
UTJECAJ: Razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, a naročito onih koje su djetetu potrebne u svakodnevnom životu.

PILATES
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Izvorni pilates trening koji se bazira na originalnoj tehnici Pilates vježbi prema svim njegovim načelima.
UTJECAJ: Razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti… ispravljanje posture tijela


FAT BURN CONDITIONING
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: FAT BURN CONDITIONING je dinamičan funkcionalni trening snage i kondicije, koji u jednu cjelinu spaja različite vrste i metode treninga.
UTJECAJ: Postizanje maksimalne tjelesne forme u što kraćem vremenskom periodu.

ORLANDO CROSS
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: Orlando Cross je konstatntno varijabilni funkcionalni trening, koji kombinira tehnike olimpijskog dizanja utega, elemente gimnastike, te metaboličkog treninga.
UTJECAJ: optimalizacija svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

FUNCTIONAL CIRCUIT
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: kružni trening koji kombinira bodyweight vježbe, i vježbe s velikim brojem rekvizita Sastoji se od 8 – 12 stanica u jednom krugu, te vrlo malim pauzama između pojedinih vježbi i krugova. Broj krugova varira između 2 – 4 ovisno o broju stanica.
UTJECAJ: Sagorijevanje velikog broja kalorija i redukcija masnog tkiva. Utjecaj na razvoj mišićne i funkcionalne izdržljivosti.


HIIT – Reebok TriRig & Octane Fitness
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: HIIT (high intensity interval training) je tip treninga u kojem se izmjenjuju intervali rada visokog intenziteta sa intervalima niskog intenziteta ili aktivnog odmora.
UTJECAJ: dovodi organizam u stanje povećanog stresa, što rezultira većom potrošnjom energije tokom treninga ali i nakon njega

TRX Warrior
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: TRX Warrior je suspenzijski trening koji se izvodi na visećim trakama, koristeći vlastitu težinom tijela kao opterećenje.
UTJECAJ: Trening sustav koji koristi nestabilnost TRX-a da izgradi funkcionalne mišiće, kompleksne vještine kretanja, nečuvenu mobilnost i otpornost zglobova kao i izdržljivu snagu spartanskih ratnika.

Morning Pilates
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Morning Pilates je trening statičke snage koji najviše aktiviraju mišiće leđa, trbuha i zdjeličnog pojasa, s posebnim naglaskom na način izvođenja, disanje i kontrolu pokreta.
UTJECAJ: razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti… ispravljanje posture tijela


Pregnancy Fit
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Pregnancy Fit je program prilagođen trudnicama, sa pažljivo odabranim i doziranim vježbama.
UTJECAJ: ciljano jačnje, istezanje i opustanje mišića koji su u trudnoći itekako optereceniji nego inace, kako bi olaksali buducim mamama porod i pripremili ih na prve mjesece sa svojom bebom.

Tactical Yoga
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Tactical Yoga je jedinstveni sustav vježbi koji razvija sposobnost aktivacije svih mišićnih skupina krečući tijelo u svih 6 dimenzija pokreta.
UTJECAJ: Uz osnovne fitnes komponente snage i kardiovaskularnog poboljšanja, razvija se i prioceptivna svjesnost, preciznost, gracioznost, koordinacija i efikasnost pokreta.

FIT KIDS
VRSTA TRENINGA: dance
INTENZITET: srednji
OPIS: Vježbanje se odvija u sinergiji igre i učenja jednostavnih plesnih pokreta, uz glazbu prilagođenu njihovoj dobi.
UTJECAJ: Kroz priču u kojoj aktivno sudjeluju, pokretima se imitira svijet koji nas okružuje kroz jednostavan način upoznavanja s ritmičkim i plesnim strukturama.


Senior program
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Senior program je specijalizirani grupni program koji se bazira na vježbama prilagođenim umirovljenicima.
UTJECAJ: poboljšanje pokretljivosti svih zglobnih sustava, prevencija osteoporoze kroz povećanje tonusa mišića, razvoj aerobne izdržljivosti.

Do my dance
VRSTA TRENINGA: dance
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Do My dance je plesni trening rasterećen koreografija, koji će vas kroz soft house i latin ritmove rasplesati na način „stare škole“.
UTJECAJ: Omogućuje sagorijevanje masti bez “teškog“ treninga kao i svladavanje novih plesnih pokreta. Uspjet ćete poboljšati koordinaciju, a da se istovremeno zabavite i budete dobro raspoloženi.

Tabata
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: vrlo visoki
OPIS: Tabata je trening sastavljen od više protokola po 4 minute, koji se sastoji od 8 intervala po 20 sekundi rada i 10 sekundi odmora; primjenjiv na različite vrste vježbi.
UTJECAJ: istovremeni razvoj aerobnih i anaerobnih kapaciteta.


OrlandoFit Pump
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS:OrlandoFit Pump je trening s utezima i šipkom uz koreografiju, koji koristi princip malih težina i velikog broja ponavljanja istog pokreta.
UTJECAJ: Sagorijevanje kalorija, oblikovanje i zatezanje, povećanje snage i unapređenje zdravlja kostiju.

Fun Pilates
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Fun Pilates je kombinacija metoda vježbanja izvornog pilatesa i funkcionalnog treninga.
UTJECAJ: razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti… ispravljanje posture tijela

Combat Functional
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: Combat functional je kombinacija kružno intervalnog treninga i teakwondo treninga.
UTJECAJ: poboljšanje opće izdržljivosti, koordinacije pokreta te izbacivanje negativne energije i stresa.


Indoor cycling
VRSTA TRENINGA: cardio
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Indoor Cycling je grupni program na stacionarnim biciklima uz efektnu glazbu, koji simulira vožnju vanjskog bicikla, uključujući pokrete koji se koriste u vanjskoj vožnji.
UTJECAJ: povećava kardiovaskularnu izdržljivost, sagorijeva masne naslage i zateže i oblikuje bokove, noge i stražnjicu.

Total Body
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Total Body je kombinacija vježbi za jačanje cijelog tijela sa dodatkom najučinkovitijih funkcionalnih vježbi sa ciljem paljenja metaboličke peći i aktivacije skrivenih zaliha energije.
UTJECAJ: redukcija potkožnog masnog tkiva i tonus cjelokupne muslukature.

Morning Workout
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Morning Workout je trening jednostavne, ali dinamične koreografije aerobica i stepa, u kombinaciji s vježbama snage cijelog tijela.
UTJECAJ: Sagorjet ćeš puno kalorija, zategnuti i oblikovati noge i stražnjicu, i poboljšati koordinaciju pokreta i pokretljivost.


Corrective Gymnastics
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Corrective Gymnastics je trening koji se sastoji od pokreta istezanja, vježbi disanja i jednostavnih korektivnih vježbi, koristeći različite rekvizite za vježbanje.
UTJECAJ: prevencija laganih deformiteta i funkcionalnih poteškoća poput lošeg držanja, problema sa kralješnicom, zdjelicom, ramenim pojasom…

Pilates Power
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Pilates Power je učinkoviti trening statičke snage, koji najviše aktivira mišiće leđa, trbuha i zdjeličnog pojasa, s posebnim naglaskom na način izvođenja, disanje i kontrolu pokreta.
UTJECAJ: razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti… ispravljanje posture tijela

Wow
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Woman on Weight je dinamičan i intervalni trening snage, koji se provodi uz korištenje malih rekvizita poput ručnih utega, guma, šipki s opterećenjem, lopti…
UTJECAJ: redukcija potkožnog masnog tkiva i tonus cjelokupne muslukature.


Pure Pilates
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: srednji
OPIS: Pure Pilates je izvorni pilates trening koji se bazira na originalnoj tehnici Pilates vježbi prema svim njegovim načelima.
UTJECAJ: razvoj stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti… ispravljanje posture tijela

FXT
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: Orlando Cross je konstatntno varijabilni funkcionalni trening, koji kombinira tehnike olimpijskog dizanja utega, elemente gimnastike, te metaboličkog treninga.
UTJECAJ: optimalizacija svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Body & Mind
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: Body & Mind je program koji se temelji na principima, tehnici i vježbama iz joge, pilatesa i stretchinga
UTJECAJ: Unaprijedit ćete fleksibilnost i povećati snagu, a pritom umanjiti razinu stresa. Fokusirat ćete um i ostati u stanju smirenosti i zadovoljstva.


Boxing Škaro
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Boxing Škaro je napredniji program boksa, sličan klubskim treninzima, prilagođen uvjetima dvorane u kojoj se provodi.
UTJECAJ: usavršavanje tehnike boxa i razvoj spesifične snage i kondicije

Do you dare®
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: Do You Dare je trening koji kombinira ono najučinkovitije od svih metoda treninga, te spaja u jedan vrlo raznolik koncept.
UTJECAJ: Intenzivno ubrzavanje metabolizma i sagorijevanje kalorija i satima nakon treninga.

Virtual Cycling
VRSTA TRENINGA: cardio
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS: Virtual Cycling je trening na statičkim biciklima, koji se provodi uz virtualnog trenera u specijaliziranom cycling studiju.
UTJECAJ: povećava kardiovaskularnu izdržljivost, sagorijeva masne naslage i zateže i oblikuje bokove, noge i stražnjicu.


FATAWAY AEROBICS
VRSTA TRENINGA: workout
INTENZITET: srednji
OPIS: Trening se sastoji od kombinacije cardio aerobica i vježbi za oblikovanje tijela. Cardio se radi kroz klasični low aerobic ili step aerobic (koristi se step klupica), a vježbe za oblikovanje tj. mišićni tonus rade se snagom vlastitog tijela ili uz korištenje raznih rekvizita poput malih bučica, lift setova sa malim težinama, power bandova, pilates lopti, magičnih obruča i drugih sličnih rekvizita. Trening je namijenjen svim dobnim skupinama
UTJECAJ: redukcija potkožnog masnog tkiva i oblikovanje tijela.

CROSS COMBAT
VRSTA TRENINGA: functional
INTENZITET: visoki
OPIS: Cross Combat je grupni program koji obuhvaća osnove borilačkih sportova s naglaskom na noge, uz elemente funkcionalnog i kondicijskog treninga. Provodi se na vrećama ili fokuserima uz korištenje girji, slobodnih utega, battle rope-a i sl.
UTJECAJ: poboljšanje opće izdržljivosti, oblikovanje tijela i smanjenje potkožnog masnog tkiva te izbacivanje negativne energije i stresa.

ORLANDOFIT FLOW
VRSTA TRENINGA: body and mind
INTENZITET: niski
OPIS: OrlandoFit Flow je trening koji kombinira vježbe iz pilatesa, joge i tai chi-a.
UTJECAJ: Unaprijedit ćete fleksibilnost i povećati snagu, a pritom umanjiti razinu stresa. Fokusirat ćete um i ostati u stanju smirenosti i zadovoljstva.


ORLANDOFIT FLOW
VRSTA TRENINGA: dance
INTENZITET: srednji do visoki
OPIS:To je solo plesni žanr inspiriran plesnim rutinama koje se vide u pop i hip-hop glazbenim spotovima. Njegove tehnike i plesni vokabular dolaze iz širokog raspona plesnih stilova koji se koriste u koreografiji glazbenog videa.
UTJECAJ: Vježbanje u visokim potpeticama može utjecati na oblikovanje mišića potkoljenice. Također može potencijalno poboljšati ravnotežu jer postoji manji kontakta s površinom, tako da su ostali mišići u tijelu prisiljeni raditi više da bi vas uspravili i stabilizirali tijelo.