Categories
News

OrlandoFit Fitness Challenge – Veliko finale!

Na što vas asocira veslanje, znoj, ljeto, trčanje, fitness,…?! Na prvu zvuči kao aktivan godišnji na moru ali ovaj puta radi se o našem najvećem do sada OrlandoFit Fitness Challenge-u koji je ove godine održan u Green Gold Gym-u,   jednom od dva OrlandoFit fitness centra u Zagrebu koji nadmašuje čak i američke standarde opremljenosti i kvalitete.

Preko 50 natjecateljica i natjecatelja, naših članova ali i onih koji to (još) nisu 🙂 sudjelovalo je u kvalifikacijama za veliko finale održano u subotu 09.06.2018. u OrlandoFit Green Gold Gym-u.

Bilo je gusto, srčano i ‘znojno’, ali na kraju pobjeda je otišla u ruke Dore Pakšec u ženskoj i Karla Stanića u muškoj kategoriji! Bravo!!!

 

Dvije odvojene kategorije, za žene i muškarce, okupile su zaista vrhunske rekreativce i fitness entuzijaste. No kako slike govore više od 1000 riječi, pogledajte djelić atmosfere jučerašnjeg dana na našem Instagram profilu i storyjima. Navijači su bodrili finaliste, dok je naš glavni direktor, vlasnik OrlandoFit-a i osnivač Orlando Fitness Grupe – Orlando Lopac – bio MC i ostavio emocije, dušu i glas na mikrofonu vodeći program.

Cijela fitness priča nikako ne bi bila moguća bez vjernih partnera, sponzora i prijatelja Orlando Fitness Grupe, a to su Red Bull Hrvatska, Reebok Croatia, Carwiz Rent-a-car, Depilhome Zagreb, Marvie Hotel Split te Jana voda s porukom, koji su osigurali vrijedne nagrade za pobjednike i okrepljujuće napitke za sve natjecatelje. Hvala vam od srca što ste uvijek tu uz nas!

Najveće iznenađenje cijelog natjecanja bili su naši zlatni dečki, velliki sportaši, dva brata velikog srca i snažnog tijela – Martin i Valent Sinković! Dečki su tijekom završnog finala mentorirali finaliste, bodrili ih i pomagali u suđenju. Hvala Vam od srca momci!

Našim sucima, diplomiranim kineziolozima i trenerima OrlandoFit Fitness Grupe – Kruno Jurjević, Srđan Petrović, Marko Vujčić, Robert Grubeša, Antonio Buzolić i Josip Baboselac – nije bilo nimalo lako, no ostali su profesionalni i koncentrirani do samog kraja!

Još jednom smo pokazali da osim što smo veliki prijatelji sporta i fitnessa, znamo napraviti dobru atmosferu i povezati ljude svih generacija uz jedno veliko fitness druženje.

Hvala svim natjecateljima koji su sudjelovali u našem OrlandoFit Fitness Challenge-u i nadamo se da ćete nastaviti marljivo trenirati jer ovo je tek uvod u nove izazove koji vas čekaju!

Ako i vi želite postati dio naše priče, započnite ju uz našu akciju OrlandoFit Free Fitness Summer koja traje do 15.06.!!!

Vježbaj i ti i uvjeri se zašto smo drugačiji! 🙂

Veselimo se zajedničkim treninzima!

Vaš OrlandoFit tim