Categories
News

Orlandofit fitness grupa & GynNova: Izgledajte lijepo i osjećajte se zdravo!

Imperativ svakog ljudskog bića je jednostavan – izgledati lijepo i osjećati se zdravo. Imajući to u vidu zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je “Orlandofit fitness grupa” započela sa suradnjom s “GynNova” – ordinacijom za ginekologiju, porodništvo i reproduktivnu medicinu. Uvjereni smo da ćemo kombinacijom našeg znanja i iskustva i ostvariti taj cilj.

Novootvorena ordinacija u srcu Zagreba moderno je uređena, vrhunski opremljena i profesionalno vođena zdravstvena ustanova, koja svojim brojnim uslugama pruža najsuvremenije metode u pogledu prevencije, rane dijagnostike i liječenja bolesti ženskog reproduktivnog sustava.

Pod time podrazumijevamo:

  • Ginekologija: pregled, Papa obrisak, uzimanje cervikalnih briseva, digitalnu kolposkopiju, sve vrste ultrazvučne dijagnostike (2 i 3 D, color/power Doppler), konzultacije o kontracepciji i menopauzi, sonobiopsiju, krioterapiju, vaginalnu elektroporaciju, manualni pregled dojki.
  • Porodništvo: kompletno praćenje trudnoće, CTG kontrola, dogovor za porod u jednom od zagrebačkih rodilišta
  • Reproduktivna medicina: kompletna dijagnostička obrada neplodnosti, individualni pristup pri liječenju i odabiru metoda stimulacije ovulacije, postupak aspiracije i transfera zametka u najkvalitetnijim ustanovama Zagreba.
  • Estetska/regenerativna ginekologija: pomlađivanje rodnice i vanjskog spolovila pomoću “PRP” metode i radiofrekvencije (jedini u Hrvatskoj)

Uz to, sve laboratorijske pretrage vezane za ginekologiju i porodništvo možete obaviti kod nas – u “GynNovi”.

Suradnja podrazumijeva 50% popust pri prvom pregledu, te 15% popust na sve usluge “GynNove” pri svakom slijedećem posjetu.

Dozvolite nam da izgledate lijepo i osjećate se zdravo.

Vaši “GynNova” i “Orlando fitness grupa

Posjetite nas na našoj web stranici www.gynnova.hr