Categories
News

Orlandofit i Garmin – spoj inovacije, tehnologije i fitnessa

Uvijek jedinstveni i drugačiji

Orlandofit još jednom je pokazao da prati trendove u svijetu fitnessa i tehnologije. Orlandofit Green Gold gym bio je idealno mjesto za testiranje najnovijeg Garminovog pametnog sata i mjerača aktivnosti – Vivoactive 3!

Odradili smo polusatni kružni trening u kojem su se izmjenjivale vježbe različitog intenziteta S različitim rekvizitima te vlastitim tijelom. Cilj treninga bio je testiranje najnovijih funkcionalnosti Garmin Vivoactiv 3 pametnog sata.

Garmin Vívoactive 3 za aktivni način života

Istraživanja dokazuju da isti trening nakon dužeg perioda prestaje biti učinkovit. Unesite promjenu u svoju vježbačku rutinu. Kombinirajte treninge; trčanje, vožnja biciklom, plivanje, kardio ili vježbe snage. S više od 15 ugrađenih sportskih aplikacija, uključujući nove profile za skijanje, kardio, plivanje, jogu, eliptični trening i steper, vívoactive 3 vodi vas od teretane do padina. Učinite vježbanje lakšim i zabavnijim i pratite broj ponavljanja, setove pa čak i vrijeme odmora tijekom vježbanja vlastitom težinom i utezima.

Osim mjerenja pulsa na zapešću, na satu možete pratiti i kondiciju i razinu stresa. Cjelodnevnim praćenjem stresa na zapešću i tijekom duljeg vremenskog razdoblja lakše ćete prepoznati i izbjeći situacije koje vam uzrokuju stres.

Ostanite povezani dok ste u pokretu

Garmin vívoactive 3, kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom2, omogućava vam da izravno na zapešću primate pa čak i odgovarate3 na tekstualne poruke, a na zaslonu se prikazuju i obavijesti s društvenih medija, pozivi, e-pošta i još mnogo toga.

Tijekom dana vívoactive 3 se automatski sinkronizira s Garmin Connect Mobile aplikacijom i tako sprema vašu statistiku koju kasnije možete pogledati u besplatnoj online zajednici Garmin Connect.

Pametan trening s osmjehom

Djevojke su s osmjehom odradile trening a kasnije smo na mobilnim uređajima koji su povezani sa satom analizirali podatke koje smo dobili tijekom treninga.

Prikladan i za početnike i za napredne vježbače, Vivoactiv 3 omogućit će vam da dajete maksimum tijekom treninga te biti vaš vodič na putu prema ostvarenju ciljeva. S obzirom na raznolikost sadržaja i 1800m2 prostora, Orlandofit gym je idealan prostor u kojem možete pomicati svoje granice!

Vidimo se na treningu!