Categories
News

OrlandoFit i Hit Records

OrlandoFit i Hit Records kreću u atraktivnu i zabavnu suradnju gdje ćemo ugostiti  3 mlade pjevačke zvijezde koje već sada imaju iza sebe veliki broj obožavatelja, a šira javnost ih je mogla upoznati kroz regionalni show X Factor i The Voice.  Pratit ćemo momke na njihovom zvjezdanom putu i pružiti im profesionalnu podršku u smislu programiranja treninga s ciljem postizanja vrhunske forme . Učiniti ih spremnima za nadolazeće koncerte, neprospavane noći  i život uopće biti će naš cilj i zadovoljstvo.

Marko Kutlić nakon izlaska iz Pravila Igre, otvara novo poglavlje u životu, ali i na svom glazbenom putu. Publika, posebno ženski dio koja od samih glazbenih početaka prati Marka i voli njegov upečatljiv vokal, sa nestrpljenjem je čekala upravo ovaj dan!

Srce se spasilo” prvi je samostalni singl i spot u izdanju Hit Recordsa, te prema reakcijama struke, publike i prijatelja, pravi pogodak.

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i Jure Brkljača. Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je singlom “Druga strana”, a novom pjesmom udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad.

Mladi pjevač David Temelkov , kojeg je šira javnost upoznala i prepoznala kroz regionalni show X Factor, predstavlja novu pjesmu iz autorske radionice Miroslava Rusa. “Ljubav na daljinu”, kao i Davidova izvedba, sve koji je slušaju, bilo da je riječ o struci ili obožavateljima, ostavlja bez daha.