Categories
News SLIDER

Orlandofit mobilna aplikacija

Dragi OrlandoFit korisnici i članovi,

kao što ste već primijetili, od nedavno je SUSTAV NAŠE MOBILNE APLIKACIJE (segment koji je vezan za uslugu rezervacije i otkaza mjesta na grupnim programima vježbanja) potpuno automatiziran i u potpunosti povezan s profilom svakog registriranog člana s aktivnim članstvom, unutar OrlandoFit programskog rješenja. Na taj način u potpunosti se osigurava ravnopravan i jednako dostupan sustav rezervacija svima, smanjuju se liste čekanja, izbjegava se nepopunjenost grupa uslijed neotkazivanja i slično.

Mobilna aplikacija najjednostavniji, najsigurniji i najbrži je način prijave i odjave i sigurni smo da ćete se pravilnim korištenjem i Vi uvjeriti u to. Osnovne pretpostavke za rad aplikacije jesu uporaba “pametnog telefona” i ispravna i točna email adresa koju sustav ima evidentiranu unutar Vašeg profila. (email adresu ste nam dali kad ste postali naši korisnici, no svakako Vam preporučamo da prilikom sljedećeg dolaska provjerite ispravnost podataka)

Spomenuta automatizacija aplikacije znači da sustav sada bilježi sve Vaše aktivnosti i na osnovu istih generira određene poruke i potencijalno moguća ograničenja. Drugim riječima, KROZ REGISTRIRANI I EVIDENTIRANI ULAZ (koji je obvezan prilikom svakog dolaska u fitness) prate se sljedeći parametri:

  • prijava rezervacije
  • odjava rezervacije
  • pravovremeni dolazak na rezervirani trening
  • neodjavljeni nedolazak na rezervirani termin

Kako bi svaki član imao mogućnost kvalitetnog i neograničenog korištenja aplikacije za sustav rezervacija, potrebno je usvojiti i pridržavati se osnovnih pravila. U suprotnom se može dogoditi privremeno vremensko ograničenje i “blokada” rezervacija.

Pravila i primjeri:

Pravovremena ODJAVA prethodno rezerviranog termina –  odjavu je potrebno napraviti najmanje 2 sata prije početka rezerviranog termina  i to svaki puta u slučaju nedolaska putem aplikacije, mailom, pozivom na recepciju fitnessa ili putem OFG Client portala koji se nalazi na našem webu. Odjave unutar 2 sata prije početka treninga nisu više moguće niti jednim kanalom komunikacije i nedolazak će sustav registrirati kao neodjavljeni termin.

U slučaju da unutar vremenskog perioda od dva tjedan sustav zabilježi dva neodjavljena nedolaska, odnosno neregistrirani ulazak u centar ili registrirani ulazak u centar nakon početka termina, automatski će “blokirati” nove prijave na grupne programe u periodu od iduća dva tjedna. Na ovaj način uistinu želimo postići da se članovima s liste čekanja osigura pristup treningu odnosno da se na korektan način primjenjuje model rezervacije i odjave.

REZERVACIJU možete napraviti za tri nadolazeća odabrana termina/programa. Kada vam završi prvi program na koji ste se prijavili, možete se odmah prijaviti na idući željeni trening.

Ukoliko želite dodatne informacije i pojašnjenja molimo Vas da nam se javite mailom na: info@orlandofit.hr

Vaš OrlandoFit team