Categories
News

Otvorenje u ponedjeljak 15.02.2021

OrlandoFit – otvoreni smo od 15.02.2021.!

Poštovani i dragi članovi OrlandoFit fitness centara

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 15.02.2021 ponovno je dozvoljen naš rad i pružanje naših usluga, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Veselimo se ponovnom druženju. Iako smo bili zatvoreni, ozbiljno smo radili na sebi u protekla dva i pol mjeseca. Educirali se, razmijenjivali iskustva, stvarali nove sadržaje i programe, uređivali i dotjerivali naše prostore i naše znanje.

Pripremili smo i čitav niz “alata” kojima će svi naši korisnici biti usmjereni u pravilan i siguran povratak u tjelovježbu… zato jer smo drugačiji!

Aktivacija članarine

Sa 15.02.2021 sve članarine se ponovno aktiviraju automatski u našem sustavu. Kako biste ponovno zamrznuli Vašu članarinu molimo Vas da se isključivo obratite na info@orlandofit.hr. Svim godišnjim članarinama članstvo će se produljiti za vremenski period u kojem fitness centri nisu bili otvoreni zbog COVID-19. Mjesečne članarine će se produljiti za broj dana koji Vam je ostao do kraja aktivne članarine.

Grupni programi također počinju s radom 15.02.2021, a raspored istih možete pronaći ovdje: orlandofit.hr/raspored

Svoje mjesto, sukladno limitiranom broju korisnika, a u skladu s preporukama, najbolje je rezervirati putem OrlandoFit mobilne aplikacije ili OFG Portala

Vidimo se u ponedjeljak 15.02.2021.!

Veselimo se novom druženju i izazovima koji su pred nama!

Za sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte nas na:

info@orlandofit.hr

sales@orlandofit.hr

fitness@orlandofit.hr

GET FIT FOR LIFE!