Categories
News

PhD Nutriton proizvodi

PhD Nutriton vam garantira inovativne, provjerene, visoko kvalitetene proizvode kao sportsku dopunu prehrani. Kvaliteta, savršena formula, okus i usklađenost s europskim standardima, postavljaju PhD proizvode na sam vrh među dopunama prehrani.

U Velikoj Britaniji, PhD proizvode je proizveo tim vrhunskih stručnjaka, na osnovi dugogodišnjih istraživanja, iskustva i na osnovu prepoznavanja potreba za takvim proizvodima u sportu. Proizvodi su rezultat istraživanja na najvišoj razini (BRC globalan standard za sigurnost hrane), dobitnici su brojnih nagrada na području dopuna prehrani (platinasto  priznanje kvalitete, priznanja za okus, itd.). PhD je kompanija, koja pokazuje odgovornost prema očuvanju okoliša kako na področju proizvodnje tako i kod ambalaže (EKO pakiranja). PhD usko surađuje s međunarodnim olimpijskim komitetom, te su svi proizvodi »100% doping free«. PhD proizvodi sadrže sirovine provjerenog porijekla i ne sadrži aspartam.

PhD Nutrition proizvodi podjeljeni su u pet kategorija: proizvodi za MASU I SNAGU, za OBIKOVANJE TIJELA, za IZDRŽLJIVOST, za REGENERACIJU NAKON VJEŽBANJA, te posebno oblikovani proizvodi ZA ŽENE.

PhD proizvode potražite u našim centrima!