Categories
News

Predstavljamo & izazivamo Vas na Zumba fitness !

Zumba je veseli i energični trening, svaki put iznova izmamit će Vam osmijeh na lice, stoga dođite i Zumbajte sa nama!!

Zumba je vrsta fitnessa koji djeluje na sve skupine mišića. Vježbajući zumbu, istovremeno ćete oblikovati i učvrstiti noge, stražnjicu, trbušnu muskulaturu, ruke, ramena, leđa i prsa. Također pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav ta na smanjenje potkožnog masnog tkiva. Kombinirajući brze i spore latinoameričke ritmove s popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima ovim načinom vježbanja smanjuje se potkožno masno tkivo, jača se muskulatura, poboljšava koordinacija ali i raspoloženje.

Namijenjena je svim dobnim skupinama bez obzira imate li plesnog iskustva ili ne, u kakvoj kondiciji je vaše tijelo te jeste li muškarac ili žena. U vježbu su ukomponirani različiti plesovi – salsa, reggaeton, cumbia, ali ovisno o instruktoru, dio zumbe može biti i tango, bachata, calipso, quebredida, belly dancing, hip hop, lambada, rock & roll, twist i drugi.

To je  izrazito veseli način vježbanja koji mami osmjeh na lice, ali istovremeno je i vrlo naporan jer se može  vrlo dobro oznojiti i istrenirati.

Zumbajte sa nama!!