Categories
News

Proslavite slobodu kretanja uz “Walk With Reebok”

Walk With Reebok-officialReebok, globalni fitness brand, koji je pokrenuo globalnu kampanju “Live With Fire” s ciljem da promjeni način na koji ljudi doživljavaju kretanje, u suradnji s medijskim pokroviteljima i prijateljima akcije, najčitanijim i najprodavanijim novinama u Hrvatskoj, 24 sata, najslušanijom radijskom postajom u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, Antena Zagreb, najposjećenijim portalom u Hrvatskoj, net.hr, te humanitarnim on-line buvljakom, Dobri Buvljak, ovog proljeća slavi slobodu kretanja!

Ukoliko ste zaljubljenik u hodanje, a nikako da zamijenite uzavreli zagrebački asfalt svježim zrakom i uživanjem u prirodi, pridružite nam se na velikom sportskom događaju „Walk With Reebok“.

5. svibnja 2013. od 9 sati, Reebok poziva sve građane Grada Zagreba da, bez obzira na uzrast, učine korak za svoje zdravlje, a pri tome se uključe i u akciju doniranja za SOS Dječje Selo Hrvatska koje skrbi o 240 djece i mladih, a o mladima brinu i nakon 18 godine.

Za svakih 10 pređenih kilometara prema vrhu zagrebačke gore, Reebok će donirati SOS Dječjem selu Hrvatska par Reebok tenisica, a cilj zajedničkog hodanja jest opremiti svu djecu školskog uzrasta SOS Dječjeg sela Hrvatska Reebok tenisicima za nastavu tjelesnog odgoja i postizanje vrhunskih sportskih rezultata!

Ruta „Walk with Reebok“ uspona prema vrhu Parka prirode Medvednica, popularnom Sljemenu, kretat će se Poučnom stazom Miroslavec od Šestinskog Lagvića, preko Kraljičinog zdenca i Leustekove staze do televizijskog tornja, gdje sve sudionike čeka svježa okrepa i dobra zabava uz Reebok brand ambasadore – DJ Reu, Tomislava Juraka, Anu Matejak, Ninu Badrić, te Atomic Dance Factory.

Stoga vas pozivamo da se 5. svibnja 2013. od 9 h pridružite „Walk with Reebok“ nedjeljnoj rekreaciji, proslavite slobodu kretanja i pri tome učinite dobro djelo, jer se svaki vaš korak broji!

Walk With Reebok-official2