Categories
News

ProSport & Orlando Fitness Kaptol

Jedan od najpoznatijih hrvatskih izotoničnih napitaka ProSport namijenjen je sportašima i rekreativcima. Od nedavno ProSport, dolazi u novim redizajniranim bočicama! ProSport sadrži palatinozu,posebnu vrstu šećera, koja se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera te na taj način predstavlja dugotrajniji izvor energije.

Osim bolje uravnoteženog izvora energije iz ugljikohidrata, uočen je i zanimljiv učinak palatinoze na izgaranje masnoće, čime se stanicama osigurava dodatan izvor energije. Pravilna hidracija, sportaša i svih koji vježbaju, jedan je od temeljnih preduvjeta sportske izvedbe, ali i zdravlja. Uz vodu, sportašima je neophodna i nadoknada elektrolita koji se gube znojenjem. Za vrijeme dugotrajnih treninga ili vježbanja kod kojih je potrebna izdržljivost neophodno je nadoknaditi i energiju unosom napitaka koji sadrže ugljikohidrate (šećere).

ProSport predstavlja izvor vitamina B, C i E te cinka jer sadržava preporučenu dnevnu dozu tih vitamina i minerala. ProSport službeno je piće Hrvatske olimpijske reprezentacije.