FOTOGALERIJA

Pogledajte kako je bilo na 1. Boom Fitness eksplozivnom vikendu!

Dragi naši, zahvaljujemo svima koji su bili na Boom Fitness  explozivnoj edukaciji.  Nadamo se da ste se oporavili, naspavali i odmorili. Zapisali novitete sa seminara,  analizirali metode rada  te ono najvažnije, obogatili svoje znanje. Slijedeće radionice  će krenuti iza Nove godine.

Program edukacije je bio podijeljen na;

Body pump workshop; Primjena setova u grupnim programima, oblikovanje treninga & metode slaganja treninga
&
Metode & principi TRX treninga workshop; Uvod u TRX, 12 MIN. workout; Make your body perfect machine & metode / principi TRX treninga

Na seminaru smo  raspravljali o najvažnijoj temi, a to je kvalitetan i učinkovit trening s ciljem mršavljenja i zdravlja te razmijenili iskustva s vrhunskim stručnjacima.

Body pump radionica je  workout program  koji uključuje trening s opterećenjem u kombinaciji sa „step“ klupicom i Pump setovima. Program odgovara treningu u teretani, ali je prilagođen grupnom vježbanju u dvorani uz muziku te  nudi zabavnu alternativu za klasični trening u teretani.

TRX je inače kratica za Total-body Resistance eXercise – jedinstveni rekvizit u području funkcionalnog body weight treninga (treninga s vlastitim tijelom), koji je osvojio SAD, a potom i cijeli svijet. Svrha TRX-edukacije je spoznati osnove i najbolje primjere upotrebe TRX-a na treningu rekreativaca i sportaša. Nakon ovog uvodnog djela i upoznavanja TRX- a,  u pripremi je kompletna edukacija i koncept TRX-a za sve one koji žele postati licencirani  treneri za TRX.

Cilj naših radionica je educiranje mladih instruktora, rekreativaca i trenera kako bi svijet sporta i kvalitetnih treninga približili klijentima.

Za sve informacije i novosti, ono što Vas zanima i što biste voljeli naučiti ili podijeliti iskustva, slobodno nam pišite  na fitnesskaptol@orlandofit.hr ili pratite na  www.fitnesskaptol.hr.

Uživajte na svojim satovima uz novitete Body Pump-a i TRX-a!

Hvala Vam!

Orlando Fitness Grupa