Categories
News

Prvi Boom Fitness eksplozivni vikend je iza nas!

FOTOGALERIJA

Pogledajte kako je bilo na 1. Boom Fitness eksplozivnom vikendu!

Dragi naši, zahvaljujemo svima koji su bili na Boom Fitness  explozivnoj edukaciji.  Nadamo se da ste se oporavili, naspavali i odmorili. Zapisali novitete sa seminara,  analizirali metode rada  te ono najvažnije, obogatili svoje znanje. Slijedeće radionice  će krenuti iza Nove godine.

Program edukacije je bio podijeljen na;

Body pump workshop; Primjena setova u grupnim programima, oblikovanje treninga & metode slaganja treninga
&
Metode & principi TRX treninga workshop; Uvod u TRX, 12 MIN. workout; Make your body perfect machine & metode / principi TRX treninga

Na seminaru smo  raspravljali o najvažnijoj temi, a to je kvalitetan i učinkovit trening s ciljem mršavljenja i zdravlja te razmijenili iskustva s vrhunskim stručnjacima.

Body pump radionica je  workout program  koji uključuje trening s opterećenjem u kombinaciji sa „step“ klupicom i Pump setovima. Program odgovara treningu u teretani, ali je prilagođen grupnom vježbanju u dvorani uz muziku te  nudi zabavnu alternativu za klasični trening u teretani.

TRX je inače kratica za Total-body Resistance eXercise – jedinstveni rekvizit u području funkcionalnog body weight treninga (treninga s vlastitim tijelom), koji je osvojio SAD, a potom i cijeli svijet. Svrha TRX-edukacije je spoznati osnove i najbolje primjere upotrebe TRX-a na treningu rekreativaca i sportaša. Nakon ovog uvodnog djela i upoznavanja TRX- a,  u pripremi je kompletna edukacija i koncept TRX-a za sve one koji žele postati licencirani  treneri za TRX.

Cilj naših radionica je educiranje mladih instruktora, rekreativaca i trenera kako bi svijet sporta i kvalitetnih treninga približili klijentima.

Za sve informacije i novosti, ono što Vas zanima i što biste voljeli naučiti ili podijeliti iskustva, slobodno nam pišite  na fitnesskaptol@orlandofit.hr ili pratite na  www.fitnesskaptol.hr.

Uživajte na svojim satovima uz novitete Body Pump-a i TRX-a!

Hvala Vam!

Orlando Fitness Grupa