Categories
News

Razbijamo mitove zajedno – Team Ancestral & OrlandoFit

OrlandoFit prihvatio je još jedan novi izazov, ovog puta kao ponosni sponzor najvećeg tima iz svijeta esport-a na našim područjima koji ima zavidne rezultate na domaćim i internacionalnim turnirima – Team Ancestral dobrodošli u OrlandoFit!

Ovom suradnjom želimo povezati dvije potpuno različite, a s druge strane i prilično slične vrste sporta. S obzirom da produženo sjedenje može dovesti do višestrukih negativnih posljedica na zdravlje, fitness se idealno, čak i neophodno uklapa u esport.

Također, želimo razbiti mitove da su video igre nezdrave, jer svako pretjerivanje nikada nije dobro, ni u čemu pa tako ni u videoigrama. No, videoigre potiču razmišljanje i drugu vrstu aktivnosti, onu mentalnu što je odlično u kombinaciji s tjelovježbom.

Naša stručna ekipa kineziologa i trenera pobrinut će se da dečki ostanu u dobroj formi i spriječe posljedice dugotrajnog sjedenja te samim time nastave ostvarivati odlične uspjehe na svojim turnirima. Trening bit će usmjeren na ono što im je najbitnije kod sporta kojim se bave, odnosno esporta.

Bit će to još jedan u nizu zabavnih projekata iz kojeg ćemo i mi i ekipa Ancestral Team-a mnogo naučiti. Veselimo se novoj suradnji!

Kako bi iz Team-a Ancestral rekli: Get HYPED! Trenirajte, zabavljajte se i širite dobre vibracije – online & offline 🙂

Detaljan intervju pročitajte ovdje