Reebok kreće u novu misiju promicanja pravilne prehrane, vježbanja i aktivnog načina života kroz koncept Reebok FitHuba – FitZone by Polleo Sport.

Svi posjetitelji koji se u subotu, 20. siječnja 2018. zateknu u Arena Centru u Zagrebu, svjedočit će potpuno drugačijoj i novoj viziji fitnesa. Povodom otvorenja Reebok FitHuba by Polleo Sport posjetiteljima i medijima predstavit će se nova suradnja ova dva branda te atraktivna nagradna igra „Unovči svoj trening!“, u kojoj će dvadeset odabranih kandidata imati priliku zaraditi novi Reebok outfit. Prijave na http://bit.ly/2FwnN4F su u tijeku, a potrajat će do 18. siječnja. Muške natjecatelje očekuju vježbe propadanja i zgibovi, dok će se žene natjecati u sklekovima i sklopkama.

Službeno otvorenje počinje u 17 sati, a dobru zabavu garantiraju Dj Rea – Reebok ambasadorica, atraktivni plesači te bogata nagradna igra.

Tijekom cijelog dana očekuju vas promotivne akcije te „Happy hour“ od 8 do 10 sati, kada će sve Reebok tenisice, proteinske čokoladice, uzorci proteina, energetska pića i ostali suplementi iz ponude Polleo Sporta biti sniženi do 40%. Očekuje vas i cjelodnevni popust od 20% na cjelokupan Reebok asortiman za sve oblike plaćanja.

Vidimo se!