Categories
News

Reebok X Challenge u OrlandoFit Gym-u

Znaš li da vježbanje s prijateljima povećava motivaciju za 100%? Želimo vas potaknuti da postanete snažniji, zajedno s prijateljima. Upravo zato ove godine Reebok X Challenge poziva vas da zajedno s prijateljima odradiš trening u OrlandoFit Green Gold Gymu!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=-BkMcUNMx60″ align=”center”]

Funkcionalni trening s prijateljima

Vježbanje u paru povećava motivaciju za trening i temelj je usvajanja zdravih navika kroz cijeli život. To će vam kroz sat vremena funkcionalnog treninga pokazati Orlando Lopac, prof. kineziologije i vlasnik Orlando Fitness grupe te trenerica Mirna Čužić.

Sudjelovanje je besplatno, mogu se prijaviti i oni koji nisu članovi našeg gyma. Ali pazi – broj mjesta je ograničen, zato požuri jer…još malo pa nestalo!

Shopping u dvoje s popustom

Osim što možete zajedno povećati motivaciju za trening i dobro se zabaviti, Reebok Vam omogućuje i super popust! Za kupnju Reebok tenisica u paru daruje svakome 20% popusta, a za kupnju u web shopu,  uz promo kod REEBOK-SPRINT također ostvarujete 20% popusta   kod kupovine dva para u 1 transakciji.

A sada jedan sprint na link i prijavi se za Reebok X Challenge -> http://reebok.hr/reebok-xchallenge-2018/zajedno-snazniji/

Postanite snažniji zajedno!

Vaš OrlandoFit tim