Categories
News

SKI KLUB Zagreb

Ski klub Zagreb najstariji je i najtrofejniji skijaški klub u Hrvatskoj. Aktivnost Kluba vrlo je bogata od dana osnivanja 20. studenoga 1918. do danas. Ovaj klub je od svojih početaka pa do danas bio i ostao nositelj razvoja skijaškog sporta u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Predan amaterski, entuzijastički rad uprave Kluba, trenera, učitelja, naravno i natjecatelja, roditelja i članova, ovaj se klub stalno drži na visokim pozicijama među sportskim organizacijama u Republici Hrvatskoj.

Ivica i Janica zajedno sa svojim ocem Antom Kostelićem najistaknutiji su članovi SKI kluba Zagreb. Priča o njima svima je poznata, a više o njihovom doprinosu samom klubu možete pročitati na linku:

https://ski-klub-zagreb.hr/ivica-i-janica-kostelic

Ove godine pozivamo Vas u suradnji sa Ski klubom Zagreb na bajkovito zimovanje u predivni gradić Lienz u istočnom Tirolu od 01.01.-07.01.2024. Očekuju vas izvrsni hoteli, škola skijanja i pregršt dodatnih aktivnosti uz stručno vodstvo.

Za naše aktivne članove tu je i 15% popusta na školu skijanja za sve uzraste!

 

Obiteljsko zimovanje Lienz

(01.01.-07.01.2024.)

Nezaboravni zimskim trenutci za male i velike!

Srednjovjekovni tirolski gradić Lienz smješten je između Dolomita i Visokih tura, a njegova povijesna jezgra preuređena je u živahnu i elegantnu pješačku zonu s mnogobrojnim trgovinama i kavanama. Dva skijališta, Hochstein i Zettersfeld, uređena su na južnim sunčanim obroncima iznad Lienza. Na skijalištu Hochstein iznad Lienza održavaju se utrke Svjetskog kupa, a staza Schlossberg spušta se do samog centra grada. Lienz se nalazi na nadmorskoj visini 686-2278 m, udaljen svega 350 km od Zagreba.

Smještaj je organiziran u Winklers Dolomitenhof hotelu na mirnoj lokaciji u Tristachu sa koje se prostire spektakularan pogled na okolne planine. Hotel nudi bogato namještene sobe u tradicionalnom stilu istočnog Tirol. Doručak se poslužuje u restoranu. Polupansion uključuje večeru od 5 slijeda u à la carte restoranu koji nudi jela tradicionalne kuhinje. Gosti se mogu opustiti u panoramskom wellnessu sa saunom, parnom kupelji i infracrvenom kabinom.Više informacija i prijave:

Istaknute pogodnosti:

  • 15% popusta za sve uzraste: Za aktivne članove Orlandofit-a omogućili smo ekskluzivan popust na ski vrtić i školu skijanja za sve uzraste i razine skijaškog znanja.
  • Hrvatski Licencirani Učitelji Skijanja: Vaša sigurnost i učenje skijanja su nam prioritet. Licencirani ISIA učitelji skijanja iz Ski kluba Zagreba pobrinut će se da sa samopouzdanjem ovladate skijaškom tehnikom.
  • Dodatne aktivnosti: Nakon skijaškog dana, očekuju vas dodatne uzbudljive aktivnosti kao što je vožnja s haskijima, klizanje, sanjkanje, a tu je i završna podjela medalja i diploma svim polaznicima škole.
  • 24-satna podrška organizatora: Tim Ski kluba Zagreb je uvijek dostupan kako bismo vam osigurali bezbrižan odmor i pravovremeno podršku u hitnim slučajevima.

PRIJAVI SE


Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravan zimski odmor s obitelji i prijateljima.

Rezervirajte svoje mjesto i krenimo zajedno u uzbudljive skijaške avanture!

Ako ste zainteresirani ili trebate više informacija za nešto od gore navedenog pošaljite mail na marketing@orlandofit.hr ili nazovite na 099/ 4978 410

Cijelu ponudu SKI kluba Zagreb možete pogledati na https://ski-klub-zagreb.hr