Categories
News

SKOKich2013

ORLANDOFIT presents

img6+7skokich

Orlando Fitness Grupa kao jedan od najvećih ambasadora fitnessa i zdravlja u regiji PLESOM, PILATESOM, FUNKCIONALNIM I BODYMIND TRENINGOM pozdravlja početak proljeća i dolazak sunčanih dana organizacijom malog SKOKFit-a pod nazivom SKOKich SPRING DANCE, BODYmind & GROUP FUNCTIONAL fitness convention.

CONVENTION PROGRAM – 2 dana

11.05.2013 Subota

CENTAR KAPTOL, NICOLAS HALL, NOVA VES 17, ZAGREB

Funkcionalni trening i Pilates programi danas čine bazu fitness industrije u cijelom svijetu. Razloga je više, a najvažniji su kontinuirano zdravlje pojedinaca koji vježbaju Pilates tehnikom, te brzi i vidljivi rezultati trenažnog procesa onih koji se bave funkcionalnim treningom…

SKOKich SPRING BODYmind & GROUP FUNCTIONAL fitness convention
je namijenjena hrvatskim i regionalnim vježbačima, rekreativcima i instruktorima grupnih fitness programa, osobnim trenerima i onima koji to žele postati, fitness entuzijastima i zaljubljenicima u zdravi način života.Više od 8 sati funkcionalnog treninga, Pilatesa i BodyMind programa kroz koje će najbolji regionalni instruktori predstaviti nove ideje i programe.

12.05.2013 Nedjelja

CENTAR KAPTOL, NICOLAS HALL, NOVA VES 17, ZAGREB

Plesni pokreti kao fitness program još uvijek su najrasprostranjenija i najmasovnija vrsta grupnog fitnessa

  • house dance, hip hop dance, Zumba fitness, dance aerobics, latin style itd., brojne su varijante plesne
  • rekreacije kojima milijuni ljudi diljem svijeta održavaju svoje zdravlje, poboljšavaju svoju kondiciju,
  • oblikuju tijelo i uz sve to, jako se dobro zabavljaju!

SKOKich SPRING DANCE convention je namijenjena hrvatskim i regionalnim vježbačima, rekreativcima i instruktorima grupnih fitness programa, zaljubljenicima u ples i pokret.

Više od 8 sati plesnog izazova, koreografija i novih ideja predstavit će vrhunski instruktori grupnog fitnessa, aerobika i plesa.

Više informacija na www.SKOK.in

skokich2013