Categories
News

Strory activ day – slavlje zdravlja i ljepote

Story fit dan koji je u proteklu subotu održan na Jarunu svojim cjelodnevnim programom privukao je brojne poklonike zdravog života koji su taj dan proveli učeći o zdravom životu. Osim što su se imali priliku upoznati sa različitim programima poput joge, pilatesa, zumbe, plesnih radionica, svi posjetitelji su mogli u njima i aktivno sudjelovati. U savjetodavnim kornerima posjetitelji su doznali sve o novitetima u zdravoj prehrani, a informirali su se i o pripremi tijela za ljeto.

Galeriju slika pogledajte ovdje!

OrlandoFit fitness Kaptol predstavio se sa programom Indoor cyclinga koji je samo za taj dan postao Outdoor Cycling. U napornom treningu kojeg je odvodila dugogodišnja instruktorica Orlando team-a, Andrea Papst, uživali su posjetitelji svih generacija i shvatili da je vožnja bicikla odlična za dobru formu. Za one koji ne znaju, trening na biciklama vozi se uz posebno osmišljenu muziku koja diktira tempo samog treninga u čemu joj je podršku dao live DJ koji je neprestanim izmjenjivanjem tempa i ritma dodatno izmorio ali i zabavio sve sudionike.

Osim promocije zdravog i aktivnog života cilj Story fit dana je bio i prikupljanje sredstava za akciju „Korak u život“ prodajom dizajnerskih artikala iz Storyjeve ljetne kolekcije.