Categories
News

STVARNI LJUDI. STVARNI ŽIVOT. STVARNI REZULTATI.

Bez obzira na godinu u kojoj ste rođeni, tehnologija suvremenog života učinila je od nas jedinstveniju generaciju nego što smo kao čovječanstvo ikad bili: generaciju virtualnih ljudi. Novac koji to nije, prijatelji koje niti ne poznajemo, filmovi i fotografije za koje je teško procijeniti jesu li autentični ili obrađeni nekom novom grafičko kompjuterskom tehnologijom. Nikada više povezaniji, a u isto vrijeme nikada više udaljeniji jedni od drugih…

OrlandoFit potiče ljudskost

Iako prilagođena vremenu u kojem živimo, OrlandoFit filozofija ipak ima drugačije temelje, one koji naglašavaju ljudskost u svojoj esenciji: nesavršenu, iskrenu, neobrađenu… Upravo zbog toga, u 2018. godini želimo svima dati više čovječnosti. Onakve kakva ona uistinu jest. Želimo ispričati priču STVARNIH LJUDI. Želimo predstaviti STVARNI ŽIVOT i pokazati STVARNE REZULTATE.

10 pojedinaca. Potpuno drugačijih, s različitim dnevnim zadacima i obvezama. Odlučili su u svoje živote unijeti rutinu vježbanja. Iz potpuno različitih motiva. Ojačati. Smršavjeti. Izbaciti stres. Družiti se s ljudima. Izgledati lijepo. Pobjeđivati. Prevenirati. Oporaviti se od ozljede…10 pojedinaca. 10 životnih priča. Bez cenzure. 10 stvarnih ljudi. 10 stvarnh života. 10 stvarnih rezultata.

‘Nemam vremena’ je istrošena isprika

Lara Kralj, studentica medicine u Zagrebu koja dolazi iz Slovenije, već neko vrijeme redovita je članica OrlandoFit gym-a. Trenira s trenericom Mirnom Čužić, ali ponekad i sama, kad joj treba dodatni ispušni ventil zbog mnogih obveza te sata i sata provedenih za knjigom. Stalno nasmijana i vesela, u treningu uporna i uvijek spremna za dodatnu seriju ili još 10 marinaca! 🙂

Lara je inače bivša vrhunska sportašica, teniska reprezentativka Slovenije. Dolaskom u Zagreb i početkom studiranja na vrlo zahtjevnom fakultetu, fizičke aktivnosti pale su u drugi plan i neko vrijeme je zapostavila svoje zdravlje. Međutim, sportski duh bivše tenisačice i unutarnji glas buduće doktorice vratili su je na pravi put.

Pogledajte video i poslušajte Larinu priču.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=Z4MUeQ3kcjQ “]

Pratite nas na društvenim mrežama, pronađte svoju inspiraciju i neka vaša životna priča bude vaš osobni motivator za promjenu životnih navika i poticaj za vježbanjem.

Vaš OrlandoFit tim